Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Εγχειρίζεται την Παρασκευή ο Ρόουζ!!

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η εγχείρηση στο δεξί γόνατο του Ντέρικ Ρόουζ, μετά τη ρήξη μηνίσκου που εντόπισαν οι γιατροί της ομάδας στον άσο των Μπουλς.

Εγχειρίζεται την Παρασκευή ο Ρόουζ
Σε χειρουργική επέμβαση μηνισκοεκτομής θα υποβληθεί την Παρασκευή ο Ντέρικ Ρόουζ, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι Σικάγο Μπουλς, ώστε να επιδιορθώσει το πρόβλημα στο δεξί του γόνατο. Ο 26χρονος πόιντ γκαρντ των «ταύρων» υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου στο ίδιο γόνατο που είχε τραυματιστεί και στην αρχή της περυσινής σεζόν.

Ωστόσο, εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία από τους ανθρώπους της ομάδας πως η έκταση της ζημιάς είναι μικρή και θα μπορέσει να αντιμετωπιστεί με μερική αφαίρεση του μηνίσκου, κάτι που θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου τρεις με οκτώ εβδομάδες. Έτσι, θα ελπίζει βάσιμα σε έγκαιρη επιστροφή του, ενόψει των πλέι οφ του ΝΒΑ.

Αν, όμως, αποδεχτεί μεγαλύτερο το πρόβλημα, τότε το ιατρικό επιτελείο θα προχωρήσει λογικά σε επέμβαση, ώστε να κολλήσει το οστό. Σε αυτή την περίπτωση, ο χρόνος αποθεραπείας του προβλέπεται σε τέσσερις με έξι μήνες και θα σημάνει και επίσημα το τέλος της χρονιάς για αυτόν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: