Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Νομπόα: «Έγινε για το καλό του ποδοσφαίρου…»

Θετικά αντιμετώπισε ο Κριστιάν Νομπόα την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, να αναστείλει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με όσα δήλωσε στους συμπατριώτες του.

Νομπόα: «Έγινε για το καλό του ποδοσφαίρου…»
Η καλύτερη λύση ήταν η αναστολή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κριστιάν Νομπόα στην ιστοσελίδα «Universo».

Ο διεθνής άσος από το Εκουαδόρ τόνισε στους συμπατριώτες του πως αυτό ήταν κάτι άσχημο για εκείνον και τους συναδέλφους και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα δοθεί τέλος στα θέματα βίας στα ελληνικά γήπεδα.

«Ήταν το καλύτερο που μπορούσε να γίνει για το ελληνικό πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά ο 29χρονος παίκτης από το Εκουαδόρ και πρόσθεσε: «Οι παράγοντες παίρνουν αυτές τις αποφάσεις. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής και ελπίζω σύντομα να παίξουμε πάλι, αλλά αυτό μέτρο μπορεί να παραταθεί κατά μία εβδομάδα».

Στη συνέχεια, ο Νομπόα τόνισε: «Εάν σταματήσεις ένα πρωτάθλημα μέσα σε μία βραδιά, νομίζω ότι εκείνοι που χάνουν είναι οι ποδοσφαιριστής. Εφόσον όμως κάνεις αυτή την επιλογή, αυτό πιστεύω ότι γίνεται για το καλό του ποδοσφαίρου και να γίνεται χωρίς βία». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: