Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Μάντζαρης: «Πολύ επικίνδυνη ομάδα η Μάλαγα»

Στις δυσκολίες της αυριανής αναμέτρησης αναμέτρησης με τη Μάλαγα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μάντζαρης, καθώς περιμένει βελτιωμένους τους Ισπανούς σε σχέση με τον α' γύρο.

Μάντζαρης: «Πολύ επικίνδυνη ομάδα η Μάλαγα»
Την πεποίθησή του πως η Μάλαγα είναι μία πολύ καλή ομάδα και πως ο Ολυμπιακός οφείλει να είναι συγκεντρωμένος σε ολόκληρο το 40λεπτο για να μπορέσει να φτάσει στη νίκη εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μάντζαρης ενόψει της αυριανής (27/02, 21:45) αναμέτρησης με τους Ισπανούς στο ΣΕΦ.

«Αν αντιμετωπίσουμε έτσι το παιχνίδι θα έχουμε πρόβλημα. Η Μάλαγα είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα και στην ουσία δεν έχει τίποτα να χάσει. θα έρθει εδώ χωρίς άγχος. Δεν είναι τυχαία η θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα. Επί 40 λεπτά παίζει το παιχνίδι της και αυτό την κάνει εξίσου επικίνδυνη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά για να πάρουμε μία ακόμα σπουδαία νίκη για τη συνέχεια».

Επίσης, ο 24χρονος πόιντ γκαρντ των «ερυθρολεύκων» σημείωσε πως αυτό το παιχνίδι αναμένεται πολύ διαφορετικό από αυτό του α’ γύρου στο οποίο ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει εκτός έδρας με 69-61.

«Θα είναι πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Είχε το άγχος για να πάρει τη νίκη, γιατί έπαιζε στην έδρα της. Τώρα δεν έχει άγχος και φόβο και όταν υπάρχει άγνοια κινδύνου βγάζεις τον καλύτερό σου εαυτό. Έχει αλλάξει μερικά πράγματα στην φιλοσοφία της, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να ξεκινάμε από την άμυνα».

Ακόμα συμπλήρωσε πως πρέπει ο Ολυμπιακός να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό και στο β’ γύρο για να καταλάβει μία από τις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις του ομίλου.

«Δεν πρέπει να μας δημιουργεί άγχος κι έξτρα πίεση το ρεκόρ της Μάλαγα (1-6). Για να πάρουμε μία από τις πρώτες θέσεις του Ομίλου πρέπει να κερδίσουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και να πάμε καλά και στα εκτός. Μέχρι στιγμής στους εκτός έδρας αγώνες τα έχουμε πάει πάρα πολύ καλά, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συνεπείς και στα εντός έδρας παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: