Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Βενγκέρ: «Να υπερασπιστούμε μέχρι τέλους τον τίτλο»

Με προσοχή και αφοσίωση στο στόχο οφείλει να συνεχίσει η Άρσεναλ στο Κύπελλο Αγγλίας για να υπερασπιστεί τα κεκτημένα της, όπως δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά την πρόκριση στα προημιτελικά με το τελικό 2-0 επί της Μίντλεσμπρο στο «Έμιρεϊτς».  
«Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, ο αντίπαλος δημιούργησε μόλις μια ευκαιρία κι εμείς είχαμε μεγάλη ισορροπία σε άμυνα κι επίθεση. Το Κύπελλο έχει ακόμα ορισμένες μεγάλες ομάδες στην επόμενη φάση και θα πρέπει να περιμένουμε την κλήρωση για να δούμε ποιον θα μας φέρει και πως θα προετοιμαστούμε. Ούτως ή άλλως υπερασπιζόμαστε τον τίτλο μας σε αυτή τη διοργάνωση» είπε ο Αλσατός και συνέχισε μιλώντας για τον Ολιβιέ Ζιρού που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της πρόκρισης:
«Ο Ζιρού είναι πολύ διαφορετικός παίκτης από αυτόν που ήταν την πρώτη μέρα που ήρθε στην Άρσεναλ. Έχει βελτιωθεί απίστευτα και έχει αποκτήσει τεράστια κλάση στην τεχνική του».
Ερωτηθείς για τον Αλέξις Σάντσες που έμεινε εκτός αποστολής δείχνοντας στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος με τη Λέστερ σημάδια κόπωσης και επιρροής από τον τελευταίο του τραυματισμό, ο Βενγκέρ ανέφερε:
«Πήρα ρίσκο μαζί του και δεν έπρεπε. Είναι παιδί που θέλει πάντα να παίζει. Όλοι το έχουν αυτό, αλλά ο Αλέξις το θέλει σαν τρελός και πιέζει για να παίξει».
Για τον Γκαμπριέλ Παουλίστα που έκανε ντεμπούτο στην άμυνα των «κανονιέρηδων» στο παιχνίδι με τη «Μπόρο», ο κόουτς των Λονδρέζων είχε να πει: «Θα δείτε πολλά περισσότερα από τον Γκάμπριελ γιατί έχει τεχνική και μπορεί να ηρεμήσει το παιχνίδι και να σπρώξει μπροστά τη μπάλα». 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: