Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Και τώρα οι δυο τους…!!

Μόνος στην πρώτη θέση του κυπριακού πρωταθλήματος έμεινε ο Απόλλων Λεμεσού μετά τη νίκη με 2-1 επί της Ομόνοιας στο ΓΣΠ, όπου θα λύσει τις διαφορές του με το δεύτερο ΑΠΟΕΛ την επόμενη αγωνιστική.

Και τώρα οι δυο τους…
Νικηφόρα και από το ΓΣΠ πέρασε ο Απόλλωνας Λεμεσού, καθώς επικράτησε του Απόλλωνα Λεμεσού με 2-1 για την 20η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και θα αντιμετωπίσει με προβάδισμα τριών βαθμών στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής τον ΑΠΟΕΛ την επόμενη εβδομάδα.

Ο Γκιέ με κεφαλιά στο 27’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, ενώ δώδεκα λεπτά μετά ο Ιβοριανός επιθετικός έδωσε την ασίστ στον Παπουλή, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 0-2. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν να κάνουν ήταν να μειώσουν στο 55’ με τον Ρούνιε, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κιρμ.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο Απόλλωνας Λεμεσού απέκτησε ξανά μοναξιά στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος με 45 βαθμούς τρεις παραπάνω από τον ΑΠΟΕΛ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει την επόμενη εβδομάδα σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει πιθανότατα την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις η ΑΕΛ επικράτησε κατά κράτος της Αγίας Νάπας με 3-0, ενώ ο Ερμής Αραδίππου επανήλθε στις νίκες ύστερα από πέντε ανεπιτυχείς προσπάθειες, καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας του Οθέλλου με 2-0.

Αναλυτικά, η 20η αγωνιστική:

Σάββατο, 14/2

Δόξα Κατωκοπιάς-ΑΠΟΕΛ 0-2
(4’ Ρίισε, 46’ Λεονάρντο αυτογκόλ)

Εθνικός Άχνας-Ανόρθωση 0-0

Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΚ Λάρνακας 0-0

Κυριακή, 15/2

Ομόνοια-Απόλλων Λεμεσού 1-2
(55’ Ρούνιε - 27’ Γκιέ, 39’ Παπουλής)

ΑΕΛ-Αγία Νάπα 3-0
(16’ Μπεμπέ, 32’ Ταγκμπατζούμι, 78’ αυτογκόλ Μαρκόφσκι)

Οθέλλος-Ερμής Αραδίππου 0-2
(8’ Μανού, 28’ Ταραλίδης)

Η επόμενη (21η) αγωνιστική:

Σάββατο, 21/2 (18.00)


ΑΕΚ Λάρνακας-Εθνικός Άχνας
ΑΕΛ-Ομόνοια
Αγία Νάπα-Οθέλλος
Ανόρθωση-Δόξα Κατωκοπιάς
ΑΠΟΕΛ-Απόλλων Λεμεσού
Ερμής Αραδίππου-Νέα Σαλαμίνα *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: