Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Πού κατάντησε ο κακόμοιρος ο ΠΑΟΚ...!!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον ΠΑΟΚ που καταρρέει και όσους δεν έχουν αντιληφθεί πού βρίσκονται και πού οδεύει ο... πρώην πρωτοπόρος του πρωταθλήματος.

Πού κατάντησε ο κακόμοιρος ο ΠΑΟΚ...

Έχει γίνει συνήθεια. Είναι ντροπή, είναι βίτσιο, είναι κατάντια και η κατάσταση δείχνει μη αναστρέψιμη.

Τι γίνεται; Ποιες είναι οι επιλογές;

Εντοπίζεις το πρόβλημα. Χρειάζεσαι γιατρό για να προτείνει θεραπεία.

Πρέπει να επέμβει αμέσως,

Εκτός κι αν, ως δεύτερη επιλογή, επιμείνεις στην κατάσταση που επικρατεί, δείξεις υπομονή, επιμονή, δύναμη και θάρρος και είσαι αποφασισμένος να αντέξεις τα χειρότερα. Διότι δεν είναι οι τεσσάρες, οι τριάρες από υποδεέστερους -θεωρητικά- αντιπάλους, ό,τι χειρότερο έχει δει ο ΠΑΟΚτσής.

Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, θα καταλήξει κάπου έξω από τη γειτονιά των πρώτων πέντε και τότε είναι που δεν θα το χωράει ο νους κανενός. Τότε είναι που θα έχει ολοκληρωθεί το βαριετέ της διάλυσης, της απογοήτευσης, με τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ να γελούν πλέον με την κατάντια του.

Θα σκεφτεί κανείς ότι θα πιάσει πάτο, θα φτάσει στο τέλος της διαδρομής εξουθενωμένος και, αν σέβεται τον εαυτό του, όποιος υπηρετεί, επενδύει ή λαμβάνει μισθό από τον ΠΑΟΚ, ασχέτως αν τον λατρεύει ή τον μισεί, θα φτιάξει κάτι καινούργιο, πολύ πιο ανθεκτικό από αυτό που υπάρχει τώρα.

Διότι, ό,τι κι αν ήταν αυτό που ξεκίνησε τη φετινή σεζόν και κατέληξε να χάνει με διασυρμούς από τις ομάδες της μεσαίας τάξης, προφανώς δεν είναι ομάδα. Είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Κάτι για το οποίο κανείς δεν πρόκειται να είναι υπερήφανος ούτε για ένα ημίχρονο.

Για τον ΠΑΟΚ που έμεινε από ενέργεια και δεν πρέπει να το συνδέσουμε άμεσα με όποιες διαιτησίες, η κατρακύλα βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν τράβηξε κανείς το χειρόφρενο.

Εκείνο που αποτελεί μια. ευχάριστη νότα, γιατί μόνον έτσι μπορείς να το εκλάβεις, είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η διοίκηση.

Οι οπαδοί γύρισαν την πλάτη, αποχώρησαν από το Περιστέρι, σε ένδειξη ευθιξίας, διότι δεν αντέχουν να παρακολουθούν την ομάδα τους να εξευτελίζεται. Η διοίκηση, αντί να σιγήσει, όπως συνήθως κάνει ακόμη κι όταν επιβάλλεται να επέμβει αποφασιστικά, φρόντισε να προκαλέσει ακόμη περισσότερο αναρτώντας το «εμείς μαζί, για μια ζωή». Σε τι ακριβώς ανταποκρίνεται ή αν «ανέβηκε» για να ενισχύσουν κλίμα συσπείρωσης, είναι μια συζήτηση που θα κρατήσει ώρα και θα χρειαστεί η συνδρομή των ειδικών.

Υ. Γ. Να σταθούμε στην αποβολή του Κλάους: Είναι «έργο Αρετόπουλου» και τι να πεις; Έκανε καλή δουλίτσα. Προφανώς αναφερόμαστε στην πρώτη κίτρινη που ήταν κανονικό μαρκάρισμα-κλέψιμο. Η δεύτερη ήταν σωστή. Η αποστολή εξετελέσθη.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: Μήπως ήρθε ο καιρός να ανανεώσετε τον ο Ρικάρντο Κόστα; Είναι και γουρλής!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: