Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Το πλάνο Περέιρα για Ντνίπρο και Παναθηναϊκό!!

Στο παιχνίδι με την Ντνίπρο στρέφει πλέον την προσοχή του ο Ολυμπιακός, με τον Βίτορ Περέιρα να καταστρώνει τα πλάνα του για τους Ουκρανούς και το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το πλάνο Περέιρα για Ντνίπρο και Παναθηναϊκό

Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπλήρωσε σαράντα ημέρες στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και αρχίσει να δείχνει στους παίκτες που έχει καταλήξει για το αρχικό σχήμα και εκείνους που μπορούν να δώσουν τις απαραίτητες βοήθειες στην ομάδα.

Ο 46χρονος προπονητής υπολογίζει επτά με οχτώ ποδοσφαιριστές για την ενδεκάδα και άλλοι τόσοι είναι περίπου εκείνοι που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στο ροτέισον που κάνει. Συγκεκριμένα, οι Ρομπέρτο, Σιόβας, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Μανιάτης, Κασάμι, Ντοσεβί και Μήτρογλου είναι οι «βασικοί»», ενώ ηγετική μορφή είναι και ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες.

Από εκεί και πέρα, μία θέση στο κέντρο της άμυνας διεκδικούν ο Σαντάνα με τον Αυλωνίτη, ενώ ο Μιλιβόγεβιτς μπορεί να προσφέρει επιπλέον λύσεις στη μεσαία γραμμή και ο Ντουρμάζ στα άκρα.

Επίσης, στα πλάνα του Περέιρα συμπεριλαμβάνονται οι Μπενίτες, Γιαννούλης, Διαμαντάκος και Εντινγκά. Τέλος, στο προσκήνιο επανέρχεται και ο Μποτία, ο οποίος όμως προέρχεται από τραυματισμό και θα χρειαστεί παιχνίδια για να πάρει τα «πάνω» του, ενώ ο Φουστέρ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: