Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

«Μπορούσαμε και άλλα γκολ…»

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Άρη, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, μετά την νίκη των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στον Εθνικό Αγιονερίου.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την εξέλιξη του παιχνιδιού είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, επειδή δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και αξίζαμε τη νίκη με περισσότερα. Μέχρι το τέλος είχαμε την κατοχή της μπάλας ,ευκαιρίες και κυριαρχήσαμε”.
Για το ντεμπούτο του Σανιά: “Είμαι ικανοποιημένος από αυτό που είδα, αλλά αυτό που έδειξε δεν είναι ούτε το 60% των δυνατοτήτων του. Θα πάρει ρυθμό και θα είναι πολύ καλύτερος”.
Για το αν ο Άρης μπορεί να βελτιωθεί: “Είμαι ευχαριστημένος και τη διάθεση που δείχνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είμαστε μακριά ακόμα από αυτό που θέλουμε. Όταν ενσωματωθούν πλήρως και οι νέοι παίκτες, θα είμαστε καλά”.
Για την έλλειψη καθαρού επιθετικού: “Είχαμε τον Πόι. Παίζει ναι μεν στις πλευρές, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στην επίθεση. Ήθελα να δώσω ταχύτητα στο παιχνίδι μας. Είμαι ικανοποιημένος, θα μπορούσαμε να σημειώσουμε κι άλλα γκολ, αλλά υστερήσαμε στην τελική προσπάθεια”.
Για τον διαιτητή: “Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Δεν είναι η δουλειά μου. Προσπαθώ να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι και να δίνω τις οδηγίες που πρέπει, για να ανταποκριθούμε σε κάθε αγώνα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: