Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Όλα για όλα!!

Οπλισμένος με θάρρος μετά τη νίκη του στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ,ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για το τελευταίο του χαρτί για το πρωτάθλημα με Ολυμπιακό.Ο Νίνης και οι άλλες σκέψεις για το ντέρμπι.

Όλα για όλα

Στις τάξεις των «πράσινων» υπάρχει ικανοποίηση για την αντίδραση που έβγαλε στο δεύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα. Μετά από ένα κακό πρώτο μέρος, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου κυριάρχησε στο γήπεδο και έφυγε με τρεις πόντους από μια πολύ δύσκολη έδρα και μια «καυτή» ατμόσφαιρα. Από πλευράς Παναθηναϊκού εκφράζονται πολλά παράπονα για το κλίμα που συνάντησαν εκεί, καθώς υπήρξαν τραυματισμοί, ευτυχώς όχι σοβαροί, του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, του Νίκου Καρέλη και του Γιώργου Κουτρουμπή. Μάλιστα από την ΠΑΕ λένε πως αν δεν είχαν φροντίσει να λάβουν εκείνοι τα μέτρα τους, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμη χειρότερα. Παράπονα υπάρχουν και για το διαιτητή Δημητρόπουλο, για τη φάση του πέναλτι, ένα πάτημα του Δαμιανάκη στο Νίνη και τις πολλές κάρτες στο πρώτο μέρος.

Υποψηφιότητα Νίνη

Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Οι Ταυλαρίδης και Μπούρμπος εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν, με τον πρώτο να θεωρείται δεδομένο πως θα είναι βασικός δίπλα στον Σίλντενφελντ. Όσον αφορά στο δεξί άκρο, το πιθανότερο είναι να παίξει εκεί ο Τριανταφυλλόπουλος και να μετατεθεί ο Ζέκα στο χώρο του κέντρου. Υποψηφιότητα για την ενδεκάδα θέτει και ο Νίνης μετά την εξαιρετική του παρουσία στο ημίχρονο που αγωνίστηκε με τον ΟΦΗ. Ασφαλώς είναι ακόμη νωρίς για εκτιμήσεις για το βασικό σχήμα.

*Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ συμπλήρωσε στο Ηράκλειο επτά κίτρινες κάρτες και θα αποφασιστεί σε ποια δύο από τα προσεχή τέσσερα παιχνίδια θα εκτίσει την τιμωρία του. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν Ολυμπιακό (εντός), Ατρόμητο (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός) και Εργοτέλη (εκτός). Λογικά θα επιλεγεί να λείψει με Εργοτέλη και εκκρεμεί η απόφαση για ένα ακόμη ματς, που θα είναι μεταξύ Ατρομήτου και ΠΑΟΚ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: