Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ψάχνουν (επιτέλους) τη νίκη!!

Με την αναμέτρηση Skoda Ξάνθη-Πλατανιάς ολοκληρώνεται η 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ψάχνουν (επιτέλους) τη νίκη
Πλούσιο από γκολ, θέαμα και… επεισόδια ήταν το σαββατοκύριακο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, η οποία ολοκληρώνεται απόψε με τον αγώνα της Skoda Ξάνθης με τον Πλατανιά στα Πηγάδια.

Οι Ακρίτες διατηρούν ακόμη κάποιες ελπίδες για το «πλασάρισμά» τους στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, την ώρα που οι Κρητικοί δίνουν μάχη για να αποφύγουν τον υποβιβασμό (είναι στο +2 από τον Λεβαδειακό που είναι τέταρτος από το τέλος στη βαθμολογία).

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει καταφέρει να νικήσει μέσα στην έδρα της το 2015, καθώς μετράει τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Από την πλευρά τους, οι Χανιώτες έχουν ξεχάσει να επιστρέψουν με κάποιο «τρίποντο», αφού η τελευταία τους νίκη ήταν στις 26 Οκτωβρίου στην Κέρκυρα (από τότε έχουν 2 ισοπαλίες και 7 ήττες).

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου

Πανθρακικός-Νίκη Βόλου 3-0 (α.α.)

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 2-0

Χαίρεσαι να τον βλέπεις. Ο Παναιτωλικός ήταν χορταστικός και πάλι, υπέταξε (2-0) τον Αστέρα Τρίπολης και ισοβαθμεί μαζί του στην 4η θέση, αλλά υπερτερεί. Αποθέωση για τον «μαέστρο», Μαρτίνες.

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 1-3

Ακόμη μια… κηδεία στους Ζωσιμάδες έκανε ο Πανιώνιος. Σαν γνήσιοι «πάνθηρες», οι παίκτες του Ουζουνίδη δεν μάσησαν απ’ τον τσαμπουκά του ΠΑΣ και με επίθεση από αέρος έφυγαν με χρυσό διπλό, 3-1.

Ολυμπιακός-Εργοτέλης 3-0

Ο Ολυμπιακός έχανε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, πριν έρθουν οι Ντουρμάζ και Φορτούνης (που μπήκαν στο β’ μέρος) να τον λυτρώσουν κόντρα στον Εργοτέλη (3-0). Τραγική η διαιτησία του Παπαπέτρου.
Κυριακή 15 Φεβρουαρίου

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 2-3

Δεν καταθέτει τα όπλα, ο κόσμος να χαλάσει! Μπορεί να έχανε στο ημίχρονο, ωστόσο όταν ο Παναθηναϊκός έπαιξε... μπάλα, νίκησε τον ΟΦΗ (3-2) και πάει «φτιαγμένος» στον υπέρ πάντων αγώνα με τον ΟΣΦΠ.

Κέρκυρα-Καλλονή 2-0

Έχει δείξει πως αντέχει και με δέκα παίκτες. Αυτή τη φορά όμως, η αποβολή του Αντέτζο (33’) κόστισε στην Καλλονή, που παραδόθηκε (2-0) στην -αήττητη για όγδοο ματς στο γήπεδό της- Κέρκυρα.
Λεβαδειακός-Βέροια 0-2

Μπορεί να μην ήταν καλή και ο Λεβαδειακός να την στρίμωξε, όμως η Βέροια βρήκε τον τρόπο να αποδράσει. Με δύο γκολ κόντρα στην ροή στο φινάλε του ματς, η «βασίλισσα του Βορρά» πήρε το τρίποντο, 2-0.

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 4-0

Βγαλμένη από παραμύθι η εμφάνιση του Ατρομήτου που στο ντεμπούτο του Νιόπλια διέλυσε με σκορ 4-0 έντεκα παίκτες που φορούσαν τις φανέλες του ΠΑΟΚ. Η βαρύτερη φετινή ήττα για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου

Skoda Ξάνθη-Πλατανιάς (19:30, Novasports 1)
Διαιτητής: Ιωαννίδης Κωνσταντίνος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Ακρίβος, Καραγκιζόπουλος

Η επόμενη (25η) αγωνιστική

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου

Νίκη Βόλου – Skoda Ξάνθη (-)
Πανθρακικός-Παναιτωλικός (15:00, Novasports 2)
Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, Novasports 2)
Βέροια-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1)

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ (15:00, Novasports 2)
Πανιώνιος-Λεβαδειακός (17:15, Novasports 6)
Πλατανιάς-Κέρκυρα (15:15, Novasports 2)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου

Εργοτέλης-Ατρόμητος (19:30, Novasports 1)*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: