Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Στα ουράνια ο κόουτς της Μπράντφορντ!!

Σε πελάγη ευτυχίας, όπως είναι λογικό, έπλεε ο προπονητής της Μπράντφορντ, Φιλ Πάρκινσον, αμέσως μετά τη νίκη- πρόκριση της ομάδας του σε βάρος της Σάντερλαντ για το Κύπελλο Αγγλίας (2-0).
Ο 47χρονος τεχνικός εστίασε στην τρομερή διάθεση που έδειξαν ακόμη μία φορά οι ποδοσφαιριστές του, όπως και στον περασμένο θρίαμβο επί της Τσέλσι, ενώ αναφέρθηκε και στην ψυχολογική ώθηση που πήρε η ομάδα από το κατάμεστο «Valley Parade».
«Προφανώς είμαι ενθουσιασμένος με τον τρόπο που παίξαμε. Κάναμε τα σωστά πράγματα στο γήπεδο. Αμυντικά ήμασταν εντυπωσιακοί σήμερα. Χάρηκα πολύ με το δεύτερο γκολ του Στιντ, διότι μας ανακούφισε και είδαμε το παιχνίδι πιο ήρεμα», τόνισε αρχικά ο προπονητής του συλλόγου από τη League 1 και πρόσθεσε:
«Υπήρχε η παγίδα ότι επειδή νικήσαμε την Τσέλσι λίγες μέρες πριν, έπρεπε να κάνουμε το ίδιο και κόντρα στη Σάντερλαντ. Πατούσαμε όμως στη γη. Μετά το σημερινό, θα θέλαμε και άλλο ματς στην έδρα μας. Είναι καταπληκτικό για τους παίκτες μου να βλέπουν αυτό το γήπεδο γεμάτο. Όλοι τραγουδούσαν για την ομάδα και αυτό έδωσε ώθηση στους ποδοσφαιριστές».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: