Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Χαμόγελα, ξεκούραση και… ντέρμπι!!

Η ΑΕΚ έβγαλε την υποχρέωση απέναντι στον Αχαρναϊκό, έχει μπροστά τις λίγες μέρες ξεκούρασης και λίγο πριν τον Ολυμπιακό την ευκαιρία να ξεφύγει κι άλλο στη βαθμολογία.Σε φουλ φόρμα το 2015 ο Αραβίδης.

Χαμόγελα, ξεκούραση και… ντέρμπι

Πέρα από τον αυτονόητο στόχο των τριών βαθμών, η «Ένωση» ήταν πολλαπλά κερδισμένη στο χθεσινό ματς. Κι αυτό γιατί επέστρεψε στη δράση ο Κολοβέτσιος, ο Αραβίδης έφτασε τα δέκα γκολ μέσα στο 2015, οι Γιόχανσον, Μπαρμπόσα και Ανάκογλου έδειξαν σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ ο Κρισάντους μοιάζει να ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς.

Ανάσες πριν τα δύσκολα

Η ΑΕΚ έχει την εβδομάδα αυτή το προγραμματισμένο της ρεπό (θα ακολουθήσει ένα ακόμη, στις 22 Μαρτίου, όταν υπάρχει το ματς με τον Πανηλειακό που αποχώρησε). Επόμενη αγωνιστική της υποχρέωση είναι στα μέσα της επόμενης εβδομάδας με την Παναχαϊκή στο ΟΑΚΑ, εκεί που θα δοθεί στους «κιτρινόμαυρους» η ευκαιρία να αυξήσουν κι άλλο τη διαφορά τους από τους πλησιέστερους διώκτες τους (οι Πατρινοί είναι στο -9 με αγώνα λιγότερο). Πριν τον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό-εφόσον δεν υπάρξει αναβολή του (θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα, με την ΑΕΚ να αντιδρά στο ενδεχόμενο να μη γίνει η ρεβάνς στις 4/3)-θα γίνει και το ματς με την Επισκοπή στην Κρήτη.

Εκτιμάται πως σύντομα θα επιστρέψει στην αποστολή της ΑΕΚ και ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, που προπονείται κανονικά, ενώ δεν αργεί και η επάνοδος του Άλεξ Ντακόλ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: