Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ναπολεόνι: «Με αυτό το πρόσωπο δεν φοβόμαστε τίποτα»

Χαρούμενος για το 4-0 επί του ΠΑΟΚ αλλά και το γκολ που σημείωσε ήταν ο Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος τόνισε πως αν παίζει έτσι ο Ατρόμητος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Ναπολεόνι: «Με αυτό το πρόσωπο δεν φοβόμαστε τίποτα»
Έχει σπάσει κάθε ρεκόρ… γκαντεμιάς φέτος ο Στέφανο Ναπολέονι καθώς έχει σημαδέψει 6 φορές τα δοκάρια. Ευτυχώς για τον ίδιο και τον Ατρόμητο, άλλες τόσες έχει βρει δίχτυα με την τελευταία να διαμορφώνει το τελικό 4-0 επί του ΠΑΟΚ.

Ο Ιταλός επιθετικός μίλησε στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι με το «δικέφαλο του βορρά», τις αλλαγές που έφερε ο Νιόπλιας αλλά και τις δυνατότητες της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για το αν άλλαξε το κλίμα με τον ερχομό Νιόπλια: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για νίκη, που τη θέλαμε πολύ. Περιμέναμε σήμερα να δείξουμε ότι ο Ατρόμητος είναι ακόμα εδώ και θέλει να πετύχει τους στόχους του για να είναι ψηλά. Το παλέψαμε σήμερα. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι, ήρθε νέος προπονητής και είχαμε τρεις ημέρες για να δουλέψουμε μαζί του. Είχαμε την ηρεμία, δείξαμε ότι θέλαμε το παιχνίδι, ήταν σημαντικό για μας και έπρεπε να πάρουμε κι εμείς τους τρεις βαθμούς, αφού έχασαν πόντους οι ομάδες που είναι πιο ψηλά».

Για το αν έχουν μερίδιο ευθύνης και οι παίκτες για τις πολλές αλλαγές των προπονητών: «Δεν είναι κάτι που θέλουμε. Είναι δύσκολο, πρέπει να αλλάξεις το παιχνίδι σου συνέχεια. Καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία και δεν είναι κάτι καλό. Ελπίζω ότι θα είναι η τελευταία αλλαγή και πρέπει να δείξουμε τον περσινό Ατρόμητο, όχι τον φετινό που έχουμε δει έως τώρα, και ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω».

Για την πεντάδα: «Δεν είμαστε μακριά. Με τους τρεις βαθμούς από το ματς με τον ΟΦΗ πάμε στους 37 και ο Αστέρας είναι στους 41. Τέσσερις βαθμοί δεν είναι τίποτα. Αν δείξουμε το πρόσωπο που δείξαμε σήμερα, τότε δε φοβόμαστε τίποτα».

Για τα 6 δοκάρια: «Φέτος ήταν λίγο άτυχη χρονιά. Υπήρξαν πολλά παιχνίδια που ήμουν άτυχος, έχασα και ευκαιρίες πέρα από τα δοκάρια. Όταν είναι έτσι το παιχνίδι που κερδίζεις 4-0, δε θα είχα πρόβλημα ακόμα κι αν είχα 4 δοκάρια, αφού έβαλα και γκολ».

Για το αν ο Ατρόμητος είναι καλύτερος ή χειρότερος φέτος σε σύγκριση με πέρυσι: «Δεν μπορώ να πω αν είμαστε καλύτεροι ή χειρότεροι. Κάθε χρονιά είμαστε καλοί. Μέχρι στιγμής δυσκολευτήκαμε και αμυντικά και επιθετικά. Δεν δείξαμε την ποιότητα που έχουμε. Έχουμε ένα δυνατό ρόστερ και δεν έχουμε δείξει τις δυνατότητες που έχουμε. Στα τελευταία παιχνίδια δεχτήκαμε εύκολα γκολ, ενώ επιθετικά χάσαμε ευκαιρίες. Θέλουμε να αλλάξει αυτό, σήμερα η άμυνα λειτούργησε υπέροχα και ελπίζουμε να βάλουμε κι άλλα γκολ».

Για την αποχώρηση του Ταυλαρίδη, που πήγε στον Παναθηναϊκό: «Ο Ατρόμητος έδειξε τα τελευταία χρόνια ότι είναι πολύ καλός αμυντικά. Έφυγε ο ''Ταύλα'', που ήταν σημαντικός για μας, αλλά ήρθε ο ''Κατσούρ'' που μας βοηθάει πολύ, όπως και ο Φυτανίδης».

Για το γκολ που έλειπε από τον Ατρόμητο: «Στα δύσκολα παιχνίδια, όταν το χρειαζόμασταν, δεν βάλαμε γκολ. Με την ποιότητα που έχουμε μπορούμε να βάλουμε γκολ. Δεν μπορούσαμε να βγάλουμε φάσεις και να πετύχουμε τέρμα σε προηγούμενα ματς και σήμερα απέναντι σ' έναν δύσκολο αντίπαλο είχαμε ευκαιρίες, ενώ έβαλε γκολ και ένας αμυντικός χαφ, ο Δημούτσος. Είχε πάρα πολύ καιρό να σκοράρει ένας χαφ. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να βάλουμε πολλά γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: