Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Με Σάκοτα η ΑΕΚ, χωρίς Λαουάλ ο ΠΑΟ!

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί τελικά με τον Ντούσαν Σάκοτα, απέναντι στον Παναθηναϊκό, για τον οποίο επανεμφανίζεται ο Νίκος Παππάς, αλλά θα λείψει ο Γκάνι Λαουάλ.

Με Σάκοτα η ΑΕΚ, χωρίς Λαουάλ ο ΠΑΟ
Ευχάριστη έκπληξη για την ΑΕΚ, καθώς ο Ντούσαν Σάκοτα αν κι αναμενόταν να χάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τελικά θα είναι παρών καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο δάχτυλο. Αντίθετα θα λείψει ο Γιώργος Τσιάκος που είναι τραυματίας. Στον αντίποδα, ο Νίκος Παππάς επανεμφανίζεται μετά από απουσία τριών εβδομάδων λόγω επέμβασης σκωληκοειδίτιδας, αλλά θα λείψει ο Γκάνι Λαουάλ που έχει ενοχλήσεις στον ώμο. Απών είναι με πρόβλημα στο πόδι και ο Γιώργος Διαμαντάκος, με τον Γιώργο Παπαγιάννη να βρίσκει θέση στη δωδεκάδα.

Η δωδεκάδα της ΑΕΚ: Παπαντωνίου, Ντελινινκάιτις, Σάκοτα, Κασελάκης, Πολυτάρχου, Χέρστον, Γουίλιαμσον, Σαρικόπουλος, Αθηναίου, Μιλόσεβιτς, Μενσά-Μπονσού, Ινγκλις.

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού: Χαραλαμπόπουλος, Σλότερ, Μποχωρίδης, Γιάνκοβιτς, Φώτσης, Νέλσον, Παππάς, Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντίδης, Γκιστ, Μπατίστα, Παπαγιάννης.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: