Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Πανηγυρίζοντας με χορούς!! (vids)

O Moρένο έστησε χορευτικό με τον Στάριτζ στη νίκη της Λίβερπουλ επί της Κρίσταλ Πάλας και το FourFourTwo του gazzetta.gr παρουσιάζει τους μεγαλύτερους... χορευτές των γηπέδων!
Αυτή τη φορά, το «χορευτές» δεν απευθύνεται σε ποδοσφαιριστές που κάνουν μαγικά με τη μπάλα και χορεύουν στο χορτάρι. Είναι κυριολεκτικό! Ο χορός του Στάριτζ με τον Μορένο έκανε το γύρο του κόσμου και το FourFourTwo του gazzetta.gr θυμάται πανηγυρισμούς που κατέληξαν σε... φιγούρες και στροφές!

Ο Ντάνιελ Στάριτζ ήταν αυτός που στη Λίβερπουλ ξεσήκωσε τους χορούς, μετά από τα γκολ του. Ο Μορένο απλά... προσπάθησε να τον μιμηθεί. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ εμφανίστηκε μέχρι και σε τάξη σχολείου, διδάσκοντας τις κινήσεις του στους μαθητές!



Πριν από τον επιθετικό της Λίβερπουλ, όμως, ήταν ο Πίτερ Κράουτς εκείνος που με... ρομποτική διάθεση, πανηγύρισε πριν από το Μουντιάλ του 2006 τα γκολ απέναντι σε Ουγγαρία και Τζαμάικα!
 
 
Τη δίκη του παράσταση στα αγγλικά γήπεδα είχε δώσει και ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ, με τη φανέλα της Τότεναμ. Ο «Άντε» είχε πετύχει δύο γκολ στη νίκη της ομάδας του επί της Σαουθάμπτον στο St Marys και το γιόρτασε με την καρδιά του!  Στον διαιτητή του αγώνα πάντως οι φιγούρες του δεν δείχνουν να αρέσουν ιδιαίτερα...
 
 
 
Με την Γκρέμιο, με τη Βραζιλία, με τη Μπαρτσελόνα, με τη Μίλαν. Ο Ροναλντίνιο έδειχνε κάθε στιγμή ότι απολάμβανε το ποδόσφαιρο, οπότε οι χοροί δεν μπορούσαν να λείπουν από τις δραστηριότητές του. Είτε με τη μπάλα, είτε χωρίς!


Βραζιλιάνος όμως είναι και ο Νεϊμάρ! Ο άσος της Μπαρτσελονα έχει επίσης πανηγυρίσει με ανάλογο τρόπο τόσο με τη Βραζιλία, όσο με τη Σάντος και τη Μπαρτσελόνα. Είπαμε, η Σάμπα κυλάει στο αίμα τους!
 
 
 
Στο Μουντιάλ του καλοκαιριού, η Κολομβία έδειξε στο πρώτο ματς της διοργάνωσης απέναντι στην Εθνική μας το τρομερό ταλέντο της, αλλά και τα χορευτικά της κόλπα!



​Βασικό στέλεχος της Κολομβίας, που έκανε τον κόσμο να προσκυνήσει στο ταλέντο του, ήταν ο Χάμες Ροδρίγες. Τελικά κατέληξε στη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν μπορούσε να μην επηρεάσει τους συμπαίκτες του, Ρονάλντο και Μαρσέλο!
 
 
Μια ακόμα μουντιαλική παράσταση δόθηκε από τους παίκτες της Γκάνας, οι οποίοι είχαν βάλει δύσκολα στους μετέπειτα πρωταθλητές κόσμου, Γερμανούς. Το παιχνίδι τελείωσε 2-2, αλλά όταν η αφρικανική ομάδα προηγήθηκε, οι παίκτες της έκαναν αυτό...


Καταπληκτική ήταν η καθιστή χορευτική φιγούρα του τερματοφύλακα της Δημοκρατίας του Κονγκό, Ρομπέρτ Κιντιαμπά. Η ομάδα του βρέθηκε να χάνει με 2-0 από το Κονγκό, αλλά τελικά έκανε την ανατροπή στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και επικράτησε με 4-2. Ο κίπερ της ομάδας, έκατσε στο χορτάρι και χόρεψε τον παραδοσιακό bum dance της χώρας του!


Ένας ακόμα Αφρικανός που έχει κάνει το δικό του σόου είναι ο Σαμουέλ Ετό. Ο Καμερουνέζος είχε σκοράρει ένα υπέροχο γκολ όταν φορούσε τη φανέλα της Ίντερ απέναντι στην Κάλιαρι και το είχε πανηγυρίσει με τον τρόπο του...
 
 
 
Ο θρυλικός  προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, πανηγυρίζοντας με τον Μπράιαν Κιντ μετά το τέλος μιας αναμέτρησης με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ τη σεζόν 1992-93. Οι δυο τους μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο θυμίζοντας κάτι από Φρεντ Αστέρ και Τζίντζερ Ρότζερς...
The 18 Greatest Goal Celebrations In Football History
Η αλήθεια είναι πως μετά τα γκολ δεν χορεύουν μόνο στο χορτάρι, αλλά και στις κερκίδες. Κλείνουμε λοιπόν με ένα εξαιρετικό χορευτικό στην κερκίδα της Ρεντ Μπουλ Μπραζίλ, μετά την ισοπαλία της με τη Σάντος...



*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: