Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Φαν Χάαλ: «Ο Ρούνεϊ θα παραμείνει... εκεί»

Αγνοώντας τόσο τις εκκλήσεις των οπαδών όσο και τα λόγια του Ρόι Χόντζον, ο Λουίς Φαν Χάαλ ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον Γουέιν Ρούνεϊ στον άξονα κι όχι στην επίθεση.

Φαν Χάαλ: «Ο Ρούνεϊ θα παραμείνει... εκεί»
Αποφασισμένος να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον Γουέιν Ρούνεϊ στο κέντρο της Γιουνάιτεντ είναι ο Λουίς Φαν Χάαλ, αγνοώντας όσους υποστηρίζουν ότι ο Άγγλος πρέπει να παίζει στην επίθεση.

Τον τελευταίο καιρό, έχει ασκηθεί αρκετή κριτική στον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την επιλογή του να τοποθετεί τον 29χρονο στον άξονα, την ώρα μάλιστα που η ομάδα του «υποφέρει» στην επίθεση.

Ο Ολλανδός ωστόσο δεν δείχνει να συγκινείται ούτε από τις αντιδράσεις των οπαδών, ούτε από τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Αγγλίας, Ρόι Χόντζον, και δήλωσε ότι ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» θα παίζει εκεί που θα συνεισφέρει περισσότερο στην ομάδα του.

«Ο Ρούνεϊ είναι μάλλον ο καλύτερός μας επιθετικός, όμως τον χρησιμοποιώ στο κέντρο επειδή πρέπει να κοιτάζω σε ποια θέση μας δίνει μεγαλύτερη συνεισφορά ο κάθε παίκτης. Μπορεί λοιπόν ο Ρούνεϊ να είναι καλύτερος στην επίθεση, όμως αν τον βάλω να παίξει εκεί, θα έχουμε πρόβλημα στη μεσαία γραμμή», ήταν τα λόγια του 63χρονου τεχνικού που στη συνέχεια δήλωσε ότι αν προπονούσε τα «τρία λιοντάρια», τότε θα χρησιμοποιούσε τον Ρούνεϊ στην επίθεση.

«Ο Ρούνεϊ θα έχει μεγαλύτερη συνεισφορά στην εθνική Αγγλίας αν αγωνιστεί ως επιθετικός. Κι εγώ αν προπονούσα την Αγγλία θα τον έβαζα εκεί, όμως είναι άλλη η σύνθεση της. Σημασία έχει πως θα έχει καλύτερη εικόνα συνολικά η ομάδα και όχι μόνο ένας παίκτης. Στην ομάδα μας συνεισφέρει περισσότερο στο κέντρο και θα μείνει εκεί», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: