Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Αναστασιάδης: «Δεν παρατάω τα παιδιά»

Παρά την πικρία για τη βαριά ήττα από τον Ατρόμητο, ο Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε σρη συνέντευξη Τύπου πως παραμένει στον ΠΑΟΚ αποφασισμένος να παλέψει στο πλευρό των παικτών του.

Αναστασιάδης: «Δεν παρατάω τα παιδιά»

Πάντως, ο Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση πως δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα και δήλωσε πως θα παλέψει μαζί με τους ποδοσφαιριστές του.

«Είναι πολύ δύσκολη η μέρα αυτή και είναι και πολύ άσχημο το αποτέλεσμα και ο τρόπος. Εγώ θα είμαι εδώ με τα παιδιά να παλέψουμε. Δεν μπορώ να φύγω και να παρατήσω τα παιδιά. Είμαι εδώ να παλέψω με τα παιδιά και να παλέψω μαζί τους. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μην μιλάς. Να σιωπήσεις και να δουλέψεις. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να βρεις το πρόβλημα μέσα στην ομάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

«Ο μόνος που κατηγορώ είναι ο εαυτός μου και κανένας άλλος» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια μίλησε για:

Το πρόβλημα της ομάδας: «Δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν τα έδωσαν όλα σήμερα. Υπήρχαν μέρες που δεν ήμασταν καλοί, αλλά σήμερα και έτρεξαν και πάλεψαν. Είμαι μαζί τους αυτή την δύσκολη στιγμή κοντά τους για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον ώστε να αναστρέψουμε την κατάσταση».

Την αποβολή του Αθανασιάδη: «Μην με ρωτάτε για τους διαιτητές. Δεν θέλω να μιλήσω και δεν θα το κάνω ούτε σήμερα. Δεν είμαι εδώ για να κατηγορήσω κανέναν. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Η δεύτερη κάρτα του Αθανασιάδη είναι μία λάθος επιλογή. Νόμιζε ότι θα βρει την μπάλα. Ο μόνος που θα κατηγορήσω είναι ο εαυτός μου».

Τα πολλά γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ: «Δεν είναι μόνο τα γκολ που τρως, αλλά και πως τα τρως. Δεν είναι θέμα ανοικτού γηπέδου. Πρέπει να μαζευτούμε όλοι μαζί, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να λειτουργήσουμε. Με αυτά τα παιδιά μαζί ξεκινήσαμε. Και το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να τα στηρίξω».

Τις υποθέσεις των Τζανδάρη και Κατσικά: «Δεν είναι θέμα εντολής της διοίκησης. Ο Κατσικάς αποφάσισε να φύγει από την ομάδα και ποδοσφαιριστή που δεν θέλει να είναι στην ομάδα, εγώ δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσω. Ο Τζανδάρης δεν έχει υπογράψει πουθενά, αλλά είναι και τραυματίας. Αν κι αυτός κάνει το ίδιος, θα προτιμήσω να βάλω άλλον στη θέση του. Αυτά τα παιδιά εάν έχουν αποφασίσει να πάνε αλλού δεν θα βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά και εγώ θα χρησιμοποιήσω παιδιά που θα είναι εδώ. Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί οι δύο».

Την εικόνα της ομάδας μετά το παιχνίδι στο Καραϊσκάκης: «Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για αυτά τα πράγματα. Από εκείνο το παιχνίδι και μετά ωστόσο η ομάδα έχει μία εντελώς αντίστροφη πορεία και αυτό δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να το καταλάβεις. Το αντιλαμβάνεσαι παντού».

Την παραίτηση που είχε υποβάλει μετά το ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη: «Όταν χάνει μία ομάδα με 3-0 και 4-0 και είναι συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα, κι εγώ νιώθω άσχημα, όπως και όλοι όσοι είναι στην ομάδα. Όταν δεν μπορούν να φύγουν πολλοί, φεύγει ο ένας. Μίλησα με τον μεγαλομέτοχο, είπε ότι είμαστε μαζί μέχρι το καλοκαίρι και μαζί θα λειτουργήσουμε. Όταν το λέει αυτός ο μεγαλομέτοχος εγώ δεν μπορώ να πω κάτι διαφορετικό. Είναι στενάχωρα τα πράγματα, αποκαρδιωτικά θα έλεγα, αλλά είμαι εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: