Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

«Θυμίζει Γκίγκς ο Ντι Μαρία»

Μόνο αποτυχημένη δεν θεωρούν την απόκτηση του Ανχελ Ντι Μαρία οι συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Ασλει Γιανγκ και Μάικλ Κάρικ να πλέκουν το εγκώμιο του.
Το περασμένο καλοκαίρι ο Ανχελ Ντι Μαρία έγινε το πιο ακριβοπληρωμένο απόκτημα στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η αλήθεια είναι πως  στο ξεκίνημα υπήρχαν οι ενδείξεις πως σωστά δαπανήθηκαν τόσα χρήματα.
«Ο Ανχελ είναι μια φανταστική μεταγραφή. Μπορεί στη Ρέαλ Μαδρίτης να υπάρχουν κορυφαίοι παίκτες όπως ο Μπειλ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως για μένα ο Ανχελ ήταν αυτός που ξεχώρισε πέρυσι» δήλωσε ο Ασλει Γιάνγκ στο United Uncovered.  «Όταν προσθέτεις περισσότερη ποιότητα σε μια ομάδα που είναι ήδη ποιοτική, είναι βοήθεια για εμάς» συμπλήρωσε.
Πιο κολακευτικά ήταν τα λόγια του Μαικλ Κάρικ, ο οποίος δεν δίστασε να συγκρίνει τον Ντι Μαρία με τον Ραιαν Γκίγκς.  «Σε πολλά θυμίζει τον Γκιγκς. Όταν παίρνει τη μπάλα μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα κατεύθυνση, οπότε είναι πολύ δύσκολο για τους αντίπαλους αμυντικούς, ειδικά όταν κινείται στο κέντρο του γηπέδου»
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: