Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

«Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του»

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης τόνισε πως ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του μετά την ήττα από τον Ατρόμητο.
Συγκεκριμένα δήλωσε στη Nova:
Για την ήττα από τον Ατρόμητο: «Το σκορ από μόνο του μιλάει για το σημερινό αποτέλεσμα. Είναι πολύ άσχημη βραδιά, ίσως η πιο άσχημη από πλευράς σκορ. Ίσως όχι από πλευράς εμφάνισης, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν είναι κάτι που θα το δικαιολογούσε όλο αυτό εδώ. Είμαστε υπεύθυνοι γι” αυτό το αποτέλεσμα εμείς οι ποδοσφαιριστές και πρέπει ο καθένας ξεχωριστά να αναλάβει τις ευθύνες του. Θα είναι καταστροφικό να συνεχίσουμε έτσι, όπως σήμερα».
Για το αν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση: «Όποιος θα πίστευε πως δεν θα μπορούσε να συνεχίσει, δεν θα μπορούσε να βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται. Θεωρώ ότι έχουμε δυο επιλογές. Η” να τα παρατήσουμε ή να συνεχίσουμε αλλά όχι με τον ίδιο τρόπο. Θα πρέπει να αντιδράσουμε και είναι η μοναδική διέξοδος σε αυτή την άσχημη περίοδο που περνάμε. Εμείς θα συνεχίσουμε γιατί είναι υποχρέωση να το κάνουμε».
Για το αν μπορεί να αλλάξει κάτι στο εξής και να υπάρξει κάτι το διαφορετικό: «Αυτό πρέπει να το σκεφτεί ο καθένας ξεχωριστά. Γι” αυτό είπα πως εμείς είμαστε οι υπεύθυνοι για το σημερινό αποτέλεσμα και την κακή πορεία το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αν δεν το δει ο καθένας εγωιστικά, δεν θα έχουμε καλή συνέχεια. Θεωρώ πως η ομάδα που έπαιζε καλό ποδόσφαιρο καιρό πριν, δεν τελείωσε. Μπορεί να το ξανακάνει και πρέπει να το κάνουμε, είναι υποχρέωσή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: