Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Στην Κέρκυρα το πλήρωσε ακριβά!


Έχει δείξει πως αντέχει και με δέκα παίκτες. Αυτή τη φορά όμως, η αποβολή του Αντέτζο (33’) κόστισε στην Καλλονή, που παραδόθηκε (2-0) στην -αήττητη για όγδοο ματς στο γήπεδό της- Κέρκυρα.

Στην Κέρκυρα το πλήρωσε ακριβά

Η αποβολή του Αντέτζο στο 33’ ήταν η έβδομη για την ομάδα της Μυτιλήνης για φέτος, όμως σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις την πλήρωσε ακριβά.

Ο Καϊκούτ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, σκόρερ του πρώτου τέρματος της Κέρκυρας, η οποία συνεχίζει το αήττητο σερί στην έδρα της για όγδοη αγωνιστική. Ο Ντιόγκο στο 76' διπλασίασε τα τέρματα και «κλείδωσε» το σπουδαίο τρίποντο για την ομάδα του, που προσπέρασε την Καλλονή στη δέκατη θέση.

Το ματς:


Με τον αέρα που έχει όταν παίζει στο γήπεδό της μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η Κέρκυρα, που πήρε τον έλεγχο του ματς απ’ την αρχή. Η Καλλονή όμως -παρότι βασίστηκε κυρίως σε αντεπιθέσεις- είχε την πρώτη –και για αρκετή ώρα μοναδική- ευκαιρία του ματς, όταν το σουτ του Λεοζίνιο σταμάτησε στην αγκαλιά του Κουτζαβασίλη, στο πέμπτο μόλις λεπτό.
\
inner

Τα σκληρά μαρκαρίσματα και οι συχνές διακοπές στο παιχνίδι, λόγω τραυματισμών, δεν έδωσαν την ευκαιρία στις δύο ομάδες να ανακτήσουν ρυθμό. Η κατάσταση έγινε ακόμα πιο δύσκολη για τους φιλοξενούμενους, στο 33’. Ο Αντέτζο είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Καλλονή με δέκα παίκτες κλείστηκε ακόμα περισσότερο. Η Κέρκυρα άρχισε να ασκεί περισσότερη πίεση, που έφτασε έξω απ’ την εστία του Χογκ στο 43’, όταν ο Ναγιάρ απείλησε αρχικά με σουτ και στη συνέχεια με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, χωρίς να έχει όμως αποτέλεσμα

inner

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η Καλλονή απείλησε στο 52’ με δυνατό σουτ του Χουάνμα, που πέρασε πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι του Κουτζαβασίλη, όμως στην αμέσως επόμενη φάση ήρθε το γκολ. Ο διαιτητής, Δασκαλόπουλος, υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αναστασιάδη στον Καϊκούτ, ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση, ανοίγοντας το σκορ για τους «Φαίακες».

inner

Η Καλλονή ανοίχτηκε «κυνηγώντας» το γκολ που θα την κρατήσει στο παιχνίδι, όμως αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Κέρκυρα να την ζορίσει ακόμα περισσότερο. Ο –αρκετά ανεβασμένος στο δεύτερο μισό- Γκαζαριάν έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 61’, αλλά στο 77’ ο Ντιόγκο ήταν πιο αποτελεσματικός με δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα απ’ την μεγάλη περιοχή, που διαμόρφωσε το τελικό 2-0.



Οι συνθέσεις:



Κέρκυρα (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ναγιάρ (89' Κρητικός), Καϊκούτ (69’ Λεάλ), Γκαζαριάν (90+1’ Κόντος), Μαρκόβσκι, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ανδρεόπουλος, Ντιόγκο, Κουμπούτια, Φάμπιο.
Στον πάγκο οι: Σέτκους, Μανωλάς, Βενέτης, Χαβίτο.

Καλλονή (Βλάχος): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Τσαμπούρης, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς (79’ Μίνγκας), Λεοζίνιο (38’ Κριπιντίρης), Μανούσος, Ντελγκάδο, Πιπίνης (68’ Πετρόπουλος).
Στον πάγκο οι: Δαύκου, Χωριανόπουλος, Άλβες, Ναβάρο.
 *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: