Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ατομικό ο Λαουάλ!!

Ο Γκάνι Λαουάλ έκανε ατομικό και δύσκολα θα παίξει στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Εκτός ο Διαμαντάκος, μέσα ο Παππάς. Τι δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος για το παιχνίδι.

Ατομικό ο Λαουάλ
Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Δευτέρας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19:00). Ο Γκάνι Λαουάλ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων στον ώμο που έχει εδώ και κάποιες μέρες. Όλα δείχνουν πως ο Νιγηριανός σέντερ δεν θα παίξει και το ντεμπούτο του μετατίθεται για την Τετάρτη και το παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Εκτός λόγω ενοχλήσεων στο πόδι έμεινε ο Γιώργος Διαμαντάκος, ενώ κανονικά γυμνάστηκε και πάλι ο Νίκος Παππάς που θα επανεμφανιστεί.

Στο μεταξύ, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναφέρθηκε μέσω του blog του στη δύσκολη εβδομάδα που έρχεται για την ομάδα του, αλλά και στη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα.

«Αρχικά θέλω να πω αυτό που έχουμε επισημάνει από το ξεκίνημα της περιπέτειας μας στο ΤΟΡ-16. Να καταφέρουμε δηλαδή να διαφυλάξουμε την έδρα μας και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό μακριά από αυτή. Ο αγώνας με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν υψίστης σημασίας για εμάς και είναι σημαντικό πως καταφέραμε να κερδίσουμε και ν φτάσουμε στις πέντε νίκες που μας έχουν οδηγήσει στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Ο τρόπος που ξεκινήσαμε τον αγώνα ήταν ο ιδανικός, εν συνεχεία όμως είχαμε πολλά προβλήματα που εστιάζονται στις αμυντικές μας αντιδράσεις και στο γεγονός πως εμείς επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μπει στο παιχνίδι. Όπως είπαμε και μετά το τέλος του αγώνα, πήραμε το μάθημα μας αλλά ευτυχώς δεν το πληρώσαμε. Οφείλουμε να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί στο μέλλον.

Έχουμε μπροστά μας τώρα τον αγώνα με την ΑΕΚ. Μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και σπουδαίους παίκτες στο ρόστερ της. Ξέρουμε πως ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγάλος και η ατμόσφαιρα ιδιαίτερα θερμή. Μελετάμε τον αντίπαλο μας και θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε σε συγκεκριμένα σημεία.
Έχουμε μπει σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή με συνεχόμενα παιχνίδια, καθώς μετά την ΑΕΚ έχουμε την εντός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα πριν τον ημιτελικό του Κυπέλλου στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Εμείς κερδίσαμε κανονικά και απόλυτα δίκαια στο γήπεδο τον Οκτώβριο τη συμμετοχή μας σε αυτό το ματς και μετά από αρκετή περιπέτεια έφτασε η στιγμή να διεκδικήσουμε τη συμμετοχή μας στον τελικό της διοργάνωσης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: