Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Νιόπλιας: «Παίξαμε με μυαλό»

Στο μυαλωμένο παιχνίδι των παικτών του Ατρομήτου απέδωσε ο Νίκος Νιόπλιας το εμφατικό 4-0 επί του ΠΑΟΚ.

Νιόπλιας: «Παίξαμε με μυαλό»
Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο του Ατρομήτου. Η ομάδα των δυτικών προαστίων νίκησε 4-0 τον ΠΑΟΚ και ο νέος τεχνικός του συλλόγου στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι αυτό που του άρεσε περισσότερο ήταν το γεγονός ότι οι παίκτες του έπαιξαν πολύ μυαλωμένα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς: "Το πρώτο 15λεπτο για εμάς δεν ήταν καλό. Είναι λογικό αυτό για μια ομάδα που έχει να κερδίσει καιρό να έχει μια τέτοια συμπεριφορά. Δεν το πληρώσαμε, νομίζω έγινε μια ευκαιρία από τον ΠΑΟΚ. Μετά είχαμε καλή έως πάρα καλή εικόνα. Βάλαμε το γκολ, υπήρξε η αποβολή και μετά παίξαμε από καλά μέχρι πάρα πολύ καλά. Εκτός από την ανάπτυξη και την τακτική, είχαμε και μυαλό. Έτσι με αυτή την νοοτροπία, μεγαλώσαμε το σκορ. Μου άρεσε πιο πολύ που παίξαμε με μυαλό".

Για το αν οι παίκτες του Ατρομήτου δεν συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό: "Γκολ μπορείς να βάλεις και με αυτόν τον τρόπο στο παιχνίδι. Να αλλάξεις 10-15 πάσες και να σκοράρεις. Για αυτό είπαμε πως παίξαμε με μυαλό. Ο ΠΑΟΚ μετά από ένα σημείο το παράτησε το παιχνίδι".

Για το ότι ο Δημούτσος έπαιξε σαν "δεκάρι": "Κάθε ματς αφού βλέπω τους παίκτες μου και αναλόγως τον χαρακτήρα του αντιπάλου, θα βλέπετε πολλές αλλαγές. Άλλες φορές θα μας βγαίνουν, άλλες όχι. Είναι ο μόνος παίκτης που μπορεί να πάρει μπάλα στον χώρο. Το Κατσουράνη τον ήθελα εκεί γιατί είναι ήρεμος. Ετσι μετέφερα τον Κώστα εκεί για να υπάρχει καλή κυκλοφορία, είχα τον Πίτου Γκαρσία και έβαλα έναν τρίτο παίκτη για να δώσει βάθος στην επίθεση".

Για το πώς θα αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος ομάδες που παίζουν αμυντικά: "Θα βλέπουμε τον αντίπαλο και μπορούμε να βρούμε άλλους τρόπους. Αυτό εξαρτάται από τον αντίπαλο που θα έχουμε. Ο ΠΑΟΚ θα μας έδινε χώρο σήμερα γιατί ήθελε την νίκη και επιλέξαμε ένα τέτοιο σχήμα".

Για τους στόχους του Ατρομήτου: "Κυνηγάμε δύο καλές ομάδες και έχουμε διαφορά τεσσάρων βαθμών. Τα δείγματα του Παναιτωλικού είναι πολύ καλά. και ο Αστέρας είναι μια καλή ομάδα. Κάνει κοιλιά αλλά είναι λογικό γιατί τα παιδιά παίζουν από τον Ιούνη. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο τον δυνατόν περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Και μια που έγινε αυτή η ερώτηση, θέλω να πω τι να πουν τα παιδιά του ΟΦΗ. Δεν έχουν νερό να πιουν... Εμείς τι πρέπει να κάνουμε που τα έχουμε λυμένα όλα; Τα παιδιά του ΟΦΗ είναι άξια συγχαρητηρίων, τα ζω τα παιδιά συνεχώς".

Για τον ΠΑΟΚ: "Καλύτερα να μιλήσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Έκανε μεγάλη κοιλιά ο ΠΑΟΚ και κράτησε πολύ καιρό αυτή. Όταν κρατά πολύ αυτό, τα πράγματα γίνονται δύσκολα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: