Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Το καρφί μπήκε στο φέρετρο του ΠΑΟΚ!!

Το σχόλιο του Αποδυτηριάκια στον SportDog για τον διασυρμό του Δικεφάλου.
Ένα παιχνίδι που από μακρυά φαινόταν ότι θα το έπαιρνε ο ΠΑΟΚ εξελίχθηκε στην κηδεία του... Η εντελώς λανθασμένη τακτική του νέου προπονητή του Ατρόμητου, του Νίκου Νιόμπλια, που "κρατούσε" τους παικταράδες του, που τους είχε αναθέσει ρόλο χωροφύλακα, αντί να τους επιτρέπει να δημιουργήσουν παιχνίδι, έδωσε το γήπεδο όλο στον ΠΑΟΚ.
Η ομάδα που περίμενε να ανοίξει το σκορ ήταν ο ΠΑΟΚ που είχε βγει μπροστά και ζητούσε το γκολ. Τελικά, τι έγινε; Ο Δημούτσος έκανε το 1-0 και απελευθερωμένοι από τα καθήκοντα σωματοφύλακα Ουμπίδες, Μαρσελίνο, Ναπολεόνι με φαντασία και έμπνευση έβαλαν τον ΠΑΟΚ μέσα στο φέρετρο. Με τη νίκη 4-0.
Ήταν μετά το 1-0 και η αποβολή του Αθανασιάδη. Όχι, ρε, διαιτητή. Όχι, κύριε, μετά από ένδεκα λεπτά δεύτερη κίτρινη σε μια φάση που ήσουν εντάξει αν την προσπερνούσες με παρατήρηση. Υπονόμευσε το κοράκι την οικονομία του παιχνιδιού.
Όταν, λοιπόν, τα χαφ του Ατρόμητου, Κατσουράνης, Δημούτσος, Γκαρσία σταμάτησαν να κυνηγάνε τον ΠΑΟΚ, πως να τον αφοπλίσουν άρχισε το Έλα να δεις με τους Λατίνους Ναπολεόνι, Μαρσελίνο, Ουμπίδες. Ο δε ΠΑΟΚ ήταν για λύπηση. Χαμένος στο διάστημα.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΡΕΠΕΙΑ στο νέο υπουργό από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, καταγράφει ο   apodytiriakias.gr 
Τελικά, τα επεισόδια δεν εμποδίστηκαν μετά το τέλος του αγώνα ΟΦΗ-Παναθηναϊκού. Επειδή κάποιοι πάνε στο γήπεδο με στόχο αποκλειστικό να κάνουν φασαρίες. Να την πέσουν στους παίκτες, στον διαιτητή, στην αστυνομία, όπου γουστάρουν. Κι αν δεν βρουν την αφορμή που να δικαιολογούν τον τσαμπουκά τους φεύγουν από το γήπεδο φαρμακωμένοι. Γιατί δεν τα έκαναν μαντάρα, όπως θα ήθελαν.
Περιμένω με αγωνία τι θα κάνει ο νέος υπουργός σύντροφος Κοντονής που αυτός δεν γουστάρει τις μανούρες στα γήπεδα, ενώ οι προηγούμενοι ήταν υπέρ των επεισοδίων. Έτσι είναι. Αφού δεν κατάφεραν οι πριν τον Κοντονή να σταματήσουν οι χουλιγκανισμοί, άρα όλοι οι πρώην υπουργοί αθλητισμού ήταν υπέρ της οπαδικής αλητείας ή, ανίκανοι.
Ο του Σύριζα υπουργός ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το παιχνιδάκι ΟΦΗ-Παναθηναϊκού και το αποτέλεσμα ποιο ήταν; Σα να μην ασχολήθηκε ο νέος. Το να καταδικάσει με το στόμα τους τραμπουκισμούς στο «Γεντί Κουλέ» δεν λέει τίποτα. Και με τους μπάτσους οπλισμένους μέσα στο γήπεδο έγιναν τα επεισόδια μετά το τέλος στο ΟΦΗ-Παναθηναϊκός.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: