Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Μετά την «δράση», αντίδραση;

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα στον ΠΑΟΚ, έπειτα από άλλη μία άσχημη εμφάνιση της ομάδας που είχε ως αποτέλεσμα την ήττα από τον Ατρόμητο. Εντός της ημέρας σύσκεψη κορυφής στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Μετά την «δράση», αντίδραση;
Μη αναστρέψιμη δείχνει πλέον η κατάσταση στον ΠΑΟΚ, ο οποίος χθες το βράδυ πραγματοποίησε άλλη μία άσχημη εμφάνιση και ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από το Ατρόμητο στο Περιστέρι. Το κλίμα στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» εντός και εκτός ποδοσφαιρικού τμήματος είναι ιδιαίτερα βαρύ, αφού όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα.

Στα χέρια Βρύζας – οπαδοί

Αυτό προκαλεί και τον εκνευρισμό των οπαδών της ομάδας, με κάποιους να περιμένουν χθες το βράδυ να επιστρέψει η αποστολή από την Αθήνα για να ζητήσουν εξηγήσεις και να συζητήσουν τα αίτια της… κατάρρευσης μετά τον Δεκέμβριο. Ωστόσο, η κατάσταση ξέφυγε, όταν ο Ζήσης Βρύζας μαζί με τον Άγγελο Αναστασιάδη έφυγαν από την μπροστινή πόρτα του «Μακεδονία» (οι παίκτες αναχώρησαν απευθείας από την πίστα του αεροδρομίου) και οι οπαδοί επιτέθηκαν στον τεχνικό διευθυντή της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ήρθαν στα χέρια και εκείνος ανταπέδωσε τις μπουνιές που δέχθηκε.

Μάλιστα, κάποιοι του ζήτησαν τον λόγο για τον Τζανδάρη που αποφάσισε να μην υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του. «Σήκω φύγε, ξέρουμε τι κάνεις, ήθελες να πάρεις λεφτά από τον Τζανδάρη, για αυτό δεν ανανεώνει», είπαν οι οπαδοί στον Βρύζα και εκείνος απάντησε: «Τι λέτε; Ας έρθουν ο παίκτης και ο πατέρας του να πουν την αλήθεια μπροστά μου. Αν είναι δυνατόν α λέγονται αυτά. Ντροπή, μη τα πιστεύετε»!

«Ας μη μιλήσουμε»

Η απόλυτη σιωπή επικρατούσε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και κατά την έξοδο της ομάδας από το γήπεδο στο Περιστέρι. Οι παίκτες άργησαν πολύ να βγουν και, λόγω της υποχρεώσης που υπάρχει με τη Nova, μίλησαν στις κάμερες οι παλιότεροι Τζιόλης και Σαλπιγγίδης. Από την πλευρά τους, ο Μακ και ο Ρατς απέφυγαν να κάνουν δηλώσεις και το μόνο που είπαν ήταν «καλύτερα να μη μιλήσουμε». Λίγο αργότερα στο αεροδρόμιο, το ποδοσφαιρικό τμήμα συνάντησε την ομάδα βόλεϊ του συλλόγου, η οποία είχε επικρατήσει νωρίτερα με 3-2 σετ του Ολυμπιακού και το κοντράστ ήταν φοβερό.

Σήμερα τα… σπουδαία

Κρίσιμη θεωρείται σε πολλά επίπεδο η σημερινή ημέρα στον ΠΑΟΚ. Μόλις πριν από μερικές ημέρες ο Ιβάν Σαββίδης έλαβε την απόφαση να κρατήσει τον Άγγελο Αναστασιάδη, όμως σήμερα αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή ανάμεσα στους δύο άνδρες. Από χθες το βράδυ έχει ξεκινήσει μία νέα κουβέντα μεταξύ της διοίκησης και του προπονητή και μένει να φανεί αν ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου θα μείνει στην προ δέκα ημερών απόφασή του.

Για Κατσικά και Τζανδάρη

Μέσα σε όλα ο Άγγελος Αναστασιάδης αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τους Γιώργο Κατσικά και Φάνη Τζανδάρη για τους οποίους είχε προκύψει μία φημολογία πως η διοίκηση του έδωσε εντολή να μην τους χρησιμοποιήσει, από τη στιγμή που δεν έχουν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους που λήγουν το καλοκαίρι.

«Δεν είναι θέμα εντολής της διοίκησης. Ο Κατσικάς αποφάσισε να φύγει και ποδοσφαιριστή που δεν θέλει να είναι στην ομάδα, εγώ δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσω. Ο Τζανδάρης δεν έχει υπογράψει πουθενά, αλλά είναι και τραυματίας. Αν κι αυτός κάνει το ίδιο, θα προτιμήσω να βάλω άλλον στη θέση του. Όποιοι αποφασίσουν να πάνε αλλού, δεν θα βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά, και εγώ θα χρησιμοποιήσω παιδιά που θα είναι εδώ».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: