Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Καρέλης: «Είπαμε θα παίξουμε ποδόσφαιρο…»

Στην άνοδο του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μέρος, όταν άπαντες αποφάσισαν να παίξουν ποδόσφαιρο και να μην ασχοληθούν με εξωαγωνιστικά θέματα απέδωσε τη νίκη επί του ΟΦΗ, ο Νίκος Καρέλης.

Καρέλης: «Είπαμε θα παίξουμε ποδόσφαιρο…»
Αφότου παραδέχθηκε πως στο πρώτο μέρος δεν… ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με ποδόσφαιρο, στη συνέχεια ο Νίκος Καρέλης ξεκαθάρισε πως όταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να βάλουν την μπάλα κάτω, κατάφεραν να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση κόντρα στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Καρέλης:

«Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη, όλα τα παιδιά μπήκαμε πολύ δυνατά αλλά στη συνέχεια χάσαμε το μυαλό μας, δεν παίζαμε τόσο πολύ ποδόσφαιρο... Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε το παιχνίδι μας και έτσι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ακούσαμε τις συμβουλές του προπονητή, είπαμε ότι θα παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και πρέπει να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι».

«Την ψυχολογία μας την φτιάχνουμε με νίκες, προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ετοιμαστούμε για το κρίσιμο ντέρμπι. Το θέμα είναι πως αν πάρουμε τους τρεις βαθμούς, θα είμαστε πιο κοντά στον Ολυμπιακό και πρέπει να κερδίζουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Τέλος, για τη δική του απόδοση, τόνισε: «Ο επιθετικός χρειάζεται παιχνίδια για να βρει ρυθμό, δουλεύω πολύ σκληρά στις προπονήσεις και από εκεί και πέρα με βοηθά και η ομάδα μου να πετυχαίνω τα γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: