Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ο Φώτσης... θυμάται & συμβουλεύει!! (vid)

Ο Αντώνης Φώτσης γυρνάει τον χρόνο πίσω, θυμάται τις θητείες του στον Παναθηναϊκό και συμβουλεύει τους νέους παίκτες της ομάδας. 
Ο 34χρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού θυμήθηκε παρέα με το euroleague.net τις θητείες του στην ομάδα (1997-2001, 2002-03, 2008-11, 2013), τότε που ως νεαρός δεχόταν τις συμβουλές μεγάλων παικτών και πλέον ως βετεράνος περνάει την εμπειρία του στα νεαρά ταλέντα των «πρασίνων».
Ο Αντώνης Φώτσης ανέφερε μεταξύ άλλων για την πρώτη φορά που φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού: «Ήμουν πολύ νέος. Ήταν η πρώτη φορά που έπαιζα για έναν μεγάλο σύλλογο. Έμαθα πως να χτίσω τον χαρακτήρα μου, αλλά και πως θα γίνω ένας επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Είχα τέτοιους συμπαίκτες που με βοήθησαν πάρα πολύ και στις προπονήσεις και μου έμαθαν πως να γίνω καλός παίκτης».
Πλέον είναι αυτός βετεράνος και εμπνέει τους μικρούς παίκτες της ομάδας: «Οι νέοι έχουν περισσότερη ενέργεια, είναι περισσότερο διψασμένοι, αλλά πρέπει να μάθουν ποιον δρόμο να διαλέξουν και να χαράξουν το δικό τους μονοπάτι για να γίνουν όσο καλύτεροι μπορούν.
Οι πιο έμπειροι συμπαίκτες τους μπορούν να τους βοηθήσουν περισσότερο, γιατί είναι κοντά τους είτε στις προπονήσεις, είτε στα αποδυτήρια, είτε όταν βγαίνουν έξω μαζί τους για δείπνο ή καφέ. Έτσι, τους προσεγγίζουν και τους συμβουλεύουν καλύτερα.
Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα. Έχουμε ταλαντούχους νέους κι είναι στο χέρι τους να δουλέψουν σκληρά, να εξελιχθούν και να γίνουν πετυχημένοι παίκτες».
Το «The Euroleague Basketball Magazine» φιλοξενεί τον Αντώνη Φώτση από το 20:39 μέχρι το 24:23.



*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: