Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Τσάμπιονσιπ – 39η αγωνιστική! (preview)

Γουότφορντ και Μίντλεσμπρο βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας της Τσάμπιονσιπ και για να παραμείνουν εκεί θα πρέπει να ξεπεράσουν νικηφόρα τα εμπόδια των Ίπσουιτς και Μπόρνμουθ, με την τελευταία να απέχει μόλις δύο βαθμούς από τους πρωτοπόρους.
 Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της Τσάμπιονσιπ, τόσο μεγαλύτερο είναι το ενδιαφέρον για τις ομάδες που θα βρεθούν στα «σαλόνια» της Πρέμιερ Λιγκ.
Η Γουότφορντ, κάνοντας ένα δυνατό σερί τις τελευταίες αγωνιστικές, βρίσκεται στην πρώτη θέση με 72 βαθμούς και καλείται να κερδίσει εντός έδρας την Ίπσουιτς για να διατηρηθεί στην κορυφή.
Συγκάτοικος στην κορυφή βρίσκεται η Μίντλεσμπρο, η οποία έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο αντιμετωπίζοντας την Μπόρνμουθ, την ώρα που η μεταξύ τους διαφορά βρίσκεται μόλις στους δύο βαθμούς.
Από 67 βαθμούς έχουν οι Νόριτς και Ντέρμπι Κάουντι, με τα μεν «καναρίνια» να υποδέχονται την Νότιγχαμ Φόρεστ και τα δε «κριάρια» να έχουν ηττηθεί από χθες (20/3) από τη Γουλβς με 2-0.
Την τελευταία θέση των πλέι-οφ καταλαμβάνει η Μπρέντφορντ που δοκιμάζεται στο «σπίτι» της κόντρα στη Μίλγουολ.
Το ματς ανάμεσα στη Μπόρνμουθ και τη Μίντλεσμπρο θα διεξαχθεί στις 14:15. Τρία τέταρτα αργότερα, στις 15:00 δηλαδή, η Μπρέντφορντ θα υποδεχθεί την Μίλγουολ, ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 39ης αγωνιστικής:

Γουλβς – Ντέρμπι Κάουντι 2-0
Μπόρνμουθ – Μίντλεσμπρο (14:15)
Μπρέντφορντ – Μίλγουολ (15:00)
Ρόδεραμ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Γουότφορντ – Ίπσουιτς
Γουίγκαν – Μπόλτον
Νόριτς – Νότιγχαμ Φόρεστ
Κάρντιφ – Μπέρμιγχαμ
Μπλάκμπερν – Μπράιτον
Μπλάκπουλ – Λιντς
Τσάρλτον – Ρέντινγκ
Χάντερσφιλντ – Φούλαμ  
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: