Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Στόουκ – Κρίσταλ Πάλας!! (preview)

Μόνο ανοδικές βλέψεις μπορούν να έχουν τόσο η Στόουκ, όσο και η Κρίσταλ Πάλας στην μεταξύ τους αναμέτρηση από τη στιγμή που περισσότερο οι «πότερς» και λιγότερο οι «αετοί» έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην Πρέμιερ Λιγκ.
Όντας για τα καλά στην πρώτη δεκάδα, η Στόουκ έχει τα περιθώρια για να κοιτάξει ακόμα πιο ψηλά αν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κρίσταλ Πάλας και παράλληλα η Τότεναμ, που βρίσκεται οχτώ βαθμούς μπροστά της, ηττηθεί.
Οι «πότερς» προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Γουέστ Μπρομ, σταματώντας τις τρεις σερί νίκες που είχαν προηγηθεί στο πρωτάθλημα.
Την ίδια ώρα, η Κρίσταλ Πάλας έρχεται με... φόρα από τη μεγάλη νίκη με 3-1 επί της ΚΠΡ, σε ένα παιχνίδι «must win» και για τις δύο ομάδες.
Με οχτώ βαθμούς πλέον μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, οι «αετοί» έχουν άλλον... αέρα, ο οποίος θα μπορούσε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο με ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Μπριτάνια».

Αγωνιστικά νέα:

Στόουκ:
Έχοντας σπασμένο ζυγωματικό, ο Γουόλτερς δεν αναμένεται να δηλώσει το παρών στην αναμέτρηση του Σαββάτου, την ώρα που οι Βόλσιντ, Οντεμβίγκι, Μπόγιαν και Μουνιέσα παραμένουν στα «πιτς».
Ο Ράιαν Σόουκρος επέστρεψε από τον μακροχρόνιο τραυματισμό του και θα συνεχίσει με τον Γουίλσον στην άμυνα, με τον Μαρκ Χιουζ να περιμένει την κατάσταση της υγείας των Πίτερς και Μόουζες.
Κρίσταλ Πάλας:
Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Άλαν Πάρντιου τους Ζαχά και Πάντσεον, οι οποίοι κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την αναμέτρηση κόντρα στη Στόουκ, μετά τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν.
Τιμωρημένος είναι ο Μίλε Γιέντινακ, τραυματίες είναι οι επιθετικοί Σαμάκ και Κάμπελ, όπως και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Ματς και Λι Τζουνγκ-γιονγκ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Στόουκ: Μπέγκοβιτς – Μπάρντσλεϊ, Σόουκρος, Γουίλσον, Πίτερς – Ενζόνζι, Γουίλαν – Μόουζες, Άνταμ, Αρναούτοβιτς – Κράουτς
Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι – Κέλι, Νταν, Ντελανέι, Γουόρντ – Πάντσεον, Λέντλεϊ, ΜακΆρθουρ, Μπολάσι – Γκέιλ, Μάρεϊ
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: