Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Έκοψε την… πίτσα και σώθηκε ο Μέσι!!

Ούτε προπόνηση, ούτε ψυχολογία, ούτε τίποτα! Ένας απ’ τους βασικούς λόγους που ο Λιονέλ Μέσι ξαναβρίσκει τον εαυτό του είναι -σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα- ότι σταμάτησε να… ξεσκίζεται στην πίτσα!

Έκοψε την… πίτσα και σώθηκε ο Μέσι!
Είναι προφανές ότι ο Λιονέλ Μέσι έχει πάρει για τα καλά πλέον τα πάνω του.

Με 17 γκολ στα 11 τελευταία ματς -και κυρίως τις εξαιρετικές εμφανίσεις του- θυμίζει έντονα τον… εξωγήινο της προπέρσινης σεζόν.

Πού οφείλεται όμως αυτή η κατακόρυφη βελτίωση; Στην καλύτερη προπόνηση; Την καλύτερη συνεργασία με τους συμπαίκτες του; Την άνοδο της ψυχολογίας του; Όχι. Σύμφωνα με ισπανικές εφημερίδες, όλα αυτά είναι δευτερεύοντα. Γιατί ο κύριος λόγος της μεταμόρφωσης του Λιονέλ Μέσι είναι ότι έκοψε την πολλή… πίτσα!

Είχε γίνει αρκετές φορές συζήτηση στο παρελθόν για τη συγκεκριμένη διατροφική συνήθεια του Αργεντινού. Ο Τσάρλι Ρέσακ μάλιστα (μέλος του τεχνικού επιτελείου) φέρεται να είχε δηλώσει ότι ειδικά μέσα στο 2014 τα… πεπερόνια σφυρίζανε στ’ αποδυτήρια μετά τα παιχνίδια.

Από φέτος όμως ο Μέσι έβαλε φρένο. Ή μάλλον φερμουάρ στο στόμα. Αυτό αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, σημειώνοντας ότι η αποχή από τις πίτσες και τα λοιπά «μπινελίκια» είχε ως αποτέλεσμα να χάσει 3,5 κιλά και να ξαναβρεί σταδιακά τη φόρμα του.

Στην προσπάθεια, δε, να πείσουν για του λόγου το αληθές επιστρατεύουν και φωτογραφία σαν διαφήμιση ινστιτούτου (τύπου «πριν» και «μετά») για την οποία πάντως υπάρχουν υπόνοιες ότι είναι προϊόν φωτομοντάζ…

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: