Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Στα… πιτς μαζί με τον Παπανικολάου ο Τζόουνς!!

Μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Χιούστον Ρόκετς θα μείνει ο Τέρενς Τζόουνς, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στον πνεύμονα και η κατάσταση της υγείας του θα επανεξεταστεί τις επόμενες ημέρες.

Στα… πιτς μαζί με τον Παπανικολάου ο Τζόουνς
Χωρίς τον Τέρενς Τζόουνς θα αγωνιστούν την επόμενη εβδομάδα οι Χιούστον Ρόκετς. Ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ των Τεξανών τραυματίστηκε στον πνεύμονα στο χθεσινό (19/3) παιχνίδι απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς και ο προπονητής της ομάδας θα πρέπει να κάνει τα πλάνα του χωρίς αυτόν.

Μάλιστα, ο Κέβιν ΜακΧέιλ δήλωσε πως θα ήθελε να είχε στη διάθεσή του τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος είναι επίσης εκτός δράσης τον τελευταίο μήνα με διάστρεμμα στον αστράγαλο και έχει λείψει από τα τελευταία 13 ματς της ομάδας.

«Οι παίκτες μου πρέπει να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Σίγουρα εύχομαι να ήταν έτοιμος να παίξει ο Κώστας, αλλά δεν είναι έτοιμος να παίξει επίσης. Απλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και να παίξουμε».

Επίσης σημείωσε ότι θα χρησιμοποιήσει περισσότερο τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Τζόι Ντόρσι, καθώς τραυματίας είναι και ο βασικός σέντερ των Ρόκετς Ντουάιτ Χάουαρντ.

«Ο Τζόι θα πρέπει να παίξει πολύ καλά, θα κληθεί να αντιμετωπίσει πιο μεγαλόσωμους αντιπάλους και φυσικά ο Σμιθ θα πάρει περισσότερα λεπτά».

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: