Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Γουέστ Χαμ – Σάντερλαντ! (preview)

Αποστολή... επιβίωσης για τον Ντικ Άντβοκατ στη Σάντερλαντ, με τον Ολλανδό προπονητή να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας, στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στη Γουέστ Χαμ στο «Άπτον Παρκ» για την 30η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.
Μόλις τρεις βαθμούς έχει πάρει η ομάδα του Σάμ Άλαρνταϊς από τα τελευταία έξι παιχνίδια της, ενώ ακριβώς την ίδια επίδοση έχει και η Σάντερλαντ.
Κι αν ο «Big Sam» διανύει τους τελευταίους μήνες της θητείας του στον πάγκο του λονδρέζικου συλλόγου, δίχως να έχει ενδείξεις ότι θα του προσφερθεί νέο συμβόλαιο, στις «μαυρόγατες» έδρασαν για να σώσουν τη σεζόν, αφού απομάκρυναν τον Γκουστάβο Πογιέτ και πήραν τον Άντβοκατ, του οποίου το μέλλον θα κριθεί από το φινάλε της φετινής σεζόν.
Ο νέος κόουτς των σημερινών φιλοξενούμενων έχει διορία μόλις εννέα αγώνων για να αποδείξει ότι πρέπει να παραμείνει στον πάγκο και μετά το καλοκαίρι.
Η Γουέστ Χαμ θα μπει στο παιχνίδι έχοντας στην πλάτη το 3-0 από την Άρσεναλ, ενώ η Σάντερλαντ καλείται να ξυπνήσει μετά το... τετραπλό «χαστούκι» από την Άστον Βίλα, αποτέλεσμα που οδήγησε και στην απόλυση του Γκουστάβο Πογιέτ.
Οι γηπεδούχοι θα έχουν ξανά τον Καρλ Τζένκινσον που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στους «κανονιέρηδες», αφού ανήκει σ' εκείνους, αμφίβολος είναι ο Γουίνστον Ριντ, εκτός οι Τόμκινς και Βαλένσια.
Ο Λι Κάτερμολ ολοκληρώνει την τιμωρία των δύο αγωνιστικών στο ματς του «Άπτον Παρκ», επανέρχεται ο Άνταμ Τζόνσον όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα βρίσκεται στην ενδεκάδα, από τεστ ετοιμότητας θα περάσουν οι Ο'Σέι και Λάρσον.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γουέστ Χαμ (4-5-1): Αντριάν – Τζένκινσον, Κουγιατέ, Κόλινς, Κρέσγουελ – Ντάουνινγκ, Σονγκ, Νομπλ, Νόλαν, Τζάρβις – Σακό
Σάντερλαντ (4-4-2): Παντίλιμον – Τζόουνς, Μπράουν, Ο'Σέι, Ρεβεγιέρ – Τζόνσον, Λάρσον, Ρόντγουελ, Φαν Άνολτ – Γουίκαμ, Ντεφό
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: