Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Με την ίδια συνταγή…!!

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ατρόμητος για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής στην Ξάνθη, όπου θέλει να συνεχίσει θετικά μετά τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού.

Με την ίδια συνταγή…
Με τα γνωστά προβλήματα θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Ξάνθη για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (Κυριακή 22/3 15.00).

Οι Περιστεριώτες ταξιδεύουν με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί του Παναθηναίκού και, με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, ο Νίκος Νιόπλιας θα χρησιμοποιήσει την ίδια συνταγή και για το ερχόμενο ματς.

Μοναδικός προβληματισμός είναι η κατάσταση του Μαρσελίνιο, ο οποίος υπέστη ελαφρύτ διάστρεμμα στο ματς της Τετάρτης, όμως ακολούθησε κανονικά την αποστολή της ομάδας, ενώ δεν μπήκαν οι -από καιρό- τραυματίες Τσέναμο, Καραμάνος και Αγκουαζί, που θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Κακαργιά.

Την αποστολή αποτελούν οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Νάστος, Κιβρακίδης, Κούρος, Λαζαρίδης, Κατσουράνης, Μπάλλας, Δημούτσος, Μπρίτο, Μαρσελίνιο, Γκαρσία, Καράσκο, Κοντοές, Ναπολεόνι, Ούμπιντες, Παπάζογλου, Γεωργίου, Φυτανίδης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: