Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Σαουθάμπτον – Μπέρνλι!! (preview)

Οι βαθμοί που διακυβεύονται στην αναμέτρηση του «St. Mary's» μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικοί για το τελικό σπριν των δύο ομάδων. Η Σαουθάμπτον υποδέχεται τη Μπέρνλι με στόχο να μείνει κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις, την ώρα που οι νεοφώτιστοι δίνουν τη μάχη τους για να κρατηθούν «ζωντανοί».
Οι «άγιοι» έφυγαν με βαθμό από το «Στάμφορντ Μπριτζ» χάρη στο τελικό 1-1 που δεν επέτρεψε στην Τσέλσι να ξεφύγει ακόμα περισσότερο στην κορυφή και να «καθαρίσει» την υπόθεση του τίτλου.
Μπορεί η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν να πιέστηκε και να χρειάστηκε να αμυνθεί μέχρι τέλους, όμως έβγαλε ασπροπρόσωπους τους οπαδούς της και πήρε αποτέλεσμα που μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό κι ας την άφησε πιο πίσω από την πρώτη πεντάδα των ευρωπαϊκών θέσεων.
Ρεαλιστικός στόχος της Σαουθάμπτον είναι η Ευρώπη, είτε το Τσάμπιονς Λιγκ, είτε το Γιουρόπα Λιγκ και το «τρίποντο» στο σημερινό παιχνίδι θα είναι ικανό για να κάνει ο σύλλογος ακόμα ένα βήμα, σε περίπτωση που η Λίβερπουλ δεν τα καταφέρει κόντρα στη Γιουνάιτεντ.
Η Μπέρνλι, σε πολύ... διαφορετική πορεία, δίνει μάχη για να κρατηθεί στην Πρέμιερ Λιγκ και την επόμενη σεζόν. Πήρε φοβερή νίκη (1-0) επί της Μάντσεστερ Σίτι στο «Turf Moor» το περασμένο Σάββατο, όμως, βρίσκεται στο -1 από τις θέσεις της σωτηρίας, όπου παραμένει η Σάντερλαντ. Η αναμέτρηση είναι αρκετά δύσκολη για το σύνολο του Σον Ντάικ, ο οποίος ευελπιστεί να μετατρέψει ο Ντάνι Ινγκς σε πείσμα τη μη κλήση του στην εθνική ομάδα της Αγγλιας από τον Ρόι Χότζον.
Επί του αγωνιστικού, ο Ελιέρο Ελία ανάρρωσε από τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στον αστράγαλο, εκτός παραμένουν οι Τζέι Ροντρίγκεζ και Εμμάνουελ Μαγιούκα.
Παρών δηλώνει για τη Μπέρνλι ο Στίφεν Γουόρντ άσχετα αν έχασε προπονήσεις με μικροτραυματισμό, δεν είναι έτοιμος ο Ματ Τέιλορ και θα παίξει με τη δεύτερη ομάδα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σαουθάμπτον (4-3-3): Φόρστερ – Κλάιν, Φοντέ, Αλντερβάιρελντ, Μπέρτραντ – Γουανιάμα, Σνάιντερλιν, Σ.Ντέιβις – Τάντιτς, Λονγκ, Μανέ
Μπέρνλι (4-4-2): Χίτον, Τρίπιερ, Νταφ, Σάκελ, Μι – Μπόιντ, Άρφιλντ, Τζόουνς, Μπαρνς – Βόουκς, Ινγκς
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: