Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Τόμιτς: «Αυτό είναι το μπάσκετ…»

Ψύχραιμος φάνηκε μετά το παιχνίδι με την Κούτσα ο Μίλαν Τόμιτς. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο βοηθός του Σφαιρόπουλου στάθηκε στις χαμένες βολές και το τρίποντο και τόνισε ότι έτσι είναι το μπάσκετ.

Τόμιτς: «Αυτό είναι το μπάσκετ…»
Καμία διάθεση για μεμψιμοιρία δεν είχε μετά το παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα (74-73) ο Μίλαν Τόμιτς.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τη νίκη στα χέρια τους (με τις βολές του Πρίντεζη και το τρίποντο του Λαφαγέτ) ωστόσο ότι την έχασαν δεν πρέπει να τους παίρνει από κάτω.

«Ελέγξαμε το παιχνίδι, στο οποίο υπήρχαν πολλές εναλλαγές στο σκορ. Παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα, όπου η Λαμποράλ έχασε από την ΤΣΣΚΑ στο τελευταίο λεπτό. Είχαμε δυο βολές και ένα ανοιχτό τρίποντο στο τέλος, δεν τα βάλαμε, αυτό είναι το μπάσκετ. Προχωράμε και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια, ώστε να είμαστε έτοιμοι στα πλέι-οφ. Το πιο σημαντικό είναι να είναι η ομάδα πλήρης», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος, δε, στη συνέχεια και το πόσο εφικτό είναι το πλεονέκτημα έδρας, στάθηκε στη ρευστότητα των βαθμολογιών, λέγοντας: «Από τότε που ξεκίνησε το top-16, μετά από κάθε ματς, βλέπετε ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να είναι σίγουρη για το πλεονέκτημα έδρας. Γι’ αυτό το βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και προσπαθούμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: