Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Άστον Βίλα – Σουόνσι! (preview)

Ειδική προετοιμασία χρειάστηκε η Άστον Βίλα του Τιμ Σέργουντ για τη σημερινή αναμέτρηση με τη Σουόνσι στην 30η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ομάδα που της αρέσει να επιτίθεται αυτή του Γκάρι Μονκ, με τους «χωριάτες» να ξέρουν ότι ακόμα δεν έχουν σωθεί...
H γηπεδούχος, Άστον Βίλα, προέρχεται από την εκπληκτική «τεσσάρα» επί της Σάντερλαντ, παιχνίδι που οδήγησε τον Γκουστάβο Πογιέτ στην απόλυση από τον πάγκο των «μαυρόγατων».
Η δε Σουόνσι, έπαιξε αρκετά καλά για ένα ημίχρονο απέναντι στη Λίβερπουλ, έχασε αρκετές ευκαιρίες, όμως τελικά ηττήθηκε από ένα πολύ τυχερό γκολ του Τζόρνταν Χέντερσον που κράτησε τους «κόκκινους» σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Τιμ Σέργουντ κατάφερε να αλλάξει ριζικά το πρόσωπο που παρουσίαζε η ομάδα του Μπέρμιγχαμ μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου, όταν ανέλαβε αυτός την τεχνική ηγεσία και τώρα έχει καταφέρει να την πάει στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, κρατώντας την τύχη του συλλόγου στα χέρια του.
Στόχος της Σουόνσι είναι η κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας. Ο Γκάρι Μονκ, παρά το γεγονός πως τον Ιανουάριο έχασε και τον Γουίλφριντ Μπονί, έχει κάνει πολλή δουλειά και τη βλέπει να αποδίδει πλέον καρπούς, δείχνοντας και ο ίδιος ότι τελικά καλά έκανε η διοίκηση και τον εμπιστεύθηκε. Φέτος είναι η πρώτη του γεμάτη σεζόν στον πάγκο και μέχρι στιγμής τα πάει περίφημα.
Στα αγωνιστικά, οι Χάτον και Γκρέιλις είναι διαθέσιμοι για τον Σέργουντ επιστρέφοντας από τιμωρίες, εκτός οι Φλάαρ, Σισοκό, Σεντέρος, Μπέικερ και Ρίτσαρντσον.
Για τη Σουόνσι, ο Φεντερίκο Φερνάντες επιστρέφει έχοντας χάσει το ματς με τη Λίβερπουλ με άδεια για οικογενειακούς λόγους και αναμένεται να βρεθεί στην άμυνα δίπλα στον Άσλεϊ Γουίλιαμς.
Πιθανές ενδεκάδες:
Άστον Βίλα (4-4-2): Γκουζάν – Μπακούνα, Οκόρε, Κλαρκ, Λόουτον – Ενζόγκμπια, Κλέβερλι, Ντελφ, Σινκλέρ – Αγκμπονλαχόρ, Μπεντεκέ
Σουόνσι (4-3-3): Φαμπιάνσκι – Νόουτον, Γουίλιαμς, Φερνάντες, Τέιλορ – Κι, Κορκ, Σέλβεϊ – Σίγκουρντσον, Ράουτλετζ, Γκομίς
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: