Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Τα στατιστικά του Πανθρακικός – ΠΑΟΚ!!

Δείτε παρακάτω έτσι όπως τα παρουσιάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά σχετικά με το σημερινό παιχνίδι του Δικεφάλου.Αναλυτικά:
Το paokfc.gr σας βάζει, όπως και πριν από κάθε αγώνα της ομάδας μας, από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης κόντρα στον Πανθρακικό στο Δ.Α.Κ. Κομοτηνής για την 29η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Superleague ΟΠΑΠ. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στοιχεία σχετικά με τους δύο μονομάχους και δείτε Infographics με μία στατιστική σύγκριση των πεπραγμένων των δύο ομάδων ως τώρα στη διοργάνωση.
#10 νίκες σε ισάριθμους αγώνες με τον Πανθρακικό έχει ο ΠΑΟΚ, με τους εννέα αγώνες να είναι για την Super League και μόνο ο ένας για το Κύπελλο Ελλάδος.
#3 γκολ είχε σημειώσει στο πρώτο ραντεβού με την ομάδα της Κομοτηνής που ήταν για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος την 1η Δεκεμβρίου 1976 σε μια αναμέτρηση που σκόραραν οι Γκουερίνο, Κερμανίδης, Ορφανός.
#32 χρόνια αργότερα οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος, με τον Πανθρακικό ως νεοφώτιστο να χάνει 1-0 με το γκολ του Μουσλίμοβιτς (65′). Ακολούθησαν τρεις ακόμη αναμετρήσεις στην Κομοτηνή από τότε με τον ΠΑΟΚ να μετρά ισάριθμες νίκες, πάντα με διαφορετικό σκορ. Το 2009-10 με 2-1 (ΜπουβάλΒιεϊρίνια, Γκαρσία), το 2012-13 με 4-1 ( αυτογκόλ ΚάτσεΛάζαρ, Σαλπιγγίδης,Γιάννου, Σταφυλλίδης).
#2 γκολ σημείωσε ο Λούκας στην τελευταία κόντρα με τον Πανθρακικό εκτός έδρας και είναι ο μοναδικός που μετρά δύο γκολ κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής. Σε εκείνη τη νίκη με 3-0 την παραμονή της 28η Οκτωβρίου είχε σκοράρει και ο Εμπόου με αυτόγκολ.
#10 γκολ έχει σημειώσει ο ΠΑΟΚ στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του με τον Πανθρακικό, ενώ έχει δεχθεί δύο, με τον Κάτσε να έχει “χρεωθεί” σε εκείνο το ματς το μοναδικό αυτογκόλ της καριέρας του. Την επόμενη σεζόν βέβαια ο 22χρονος μέσος πήρε εκδίκηση με γκολ κατά του Πανθρακικού μέσα στην Τούμπα.
#17 αγώνες πρωταθλήματος έχει ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα σαν προπονητής του Πανθρακικού (5 νίκες – 7 ισοπαλίες – 5 ήττες) που είχε κάνει το ντεμπούτο του στους πάγους της Super League στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό στο ματς του πρώτου γύρου στην Τούμπα, όπου ηττήθηκε με 3-2 (Σαλπιγγίδη,Παπαδόπουλος, ΠερέιραΝτιγκινί, Τσουμάνης).
infographics_πανθρακικος

Δεν υπάρχουν σχόλια: