Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Αγραβάνης: «Να είμαστε περισσότερο μαχητικοί»

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι περισσότερο μαχητικός, ανεξάρτητα των προβλημάτων του, εξέφρασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Αγραβάνης μετά την εκτός έδρας ήττα από την Κούτσα (74-73).

Αγραβάνης: «Να είμαστε περισσότερο μαχητικοί»
Περισσότερη μαχητικότητα πρέπει να βγάλει ο Ολυμπιακός στα επόμενα παιχνίδια του, σύμφωνα με τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Ο 20χρονος φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά το παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα (74-73), τονίζοντας ότι η ήττα ήρθε λόγω της χαλάρωσης της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και τις δύο χαμένες βολές του Γιώργου Πρίντεζη στο τέλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

-Για το παιχνίδι με την Λαμποράλ Κούτσα:
«Σίγουρα μας αφήνει μια πικρία από την Ισπανία αυτό το ματς. Πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά στην αρχή, όμως μας κόστησε η χαλάρωση στο δεύτερο ημίχρονο όπου δεχθήκαμε ένα σερί 10-1. Επίσης, ήμασταν άτυχοι με τις δύο χαμένες βολές του Πρίντεζη και δυστυχώς ήρθε η ήττα».

-Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις:
«Το top 16 είναι πολύ απαιτητικό. Μπορεί τώρα όμως να θεωρούμαστε αουτσάιντερ για τις 2 πρώτες θέσεις και το πλεονέκτημα έδρας, όμως, την επόμενη αγωνιστική, μπορεί να φέρουμε τα πάνω κάτω».

-Για τα προβλήματα και τις απουσίες των «ερυθρόλευκων»:
«Είχαμε αρκετά προβλήματα και απουσίες με κυριότερη αυτή του αρχηγού μας, Βασίλη Σπανούλη, όμως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, με βάθος στο ρόστερ και πρέπει να παλεύουμε πάντα, σε όλες τις έδρες, ανεξαρτήτως των προβλημάτων μας».

-Πως πρέπει να αντιδράσουν οι Πειραιώτες:
«Πρέπει να είμαστε περισσότερο μαχητικοί από εδώ και πέρα. Όχι μόνο στα επόμενα τρία παιχνίδια του Top 16, αλλά σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Πρέπει να είμαστε μαχητικοί αν θέλουμε να διεκδικήσουμε τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: