Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Δεν γίνεται κι αλλιώς…!

Έχοντας πολλές απουσίες, αλλά και βασικό τον Δημήτρη Παπαδόπουλο ο ΠΑΟΚ πάει για τη νίκη επί του Πανθρακικού θέλοντας να κάνει μίνι σερί. Αναβολή ζητούν από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Δεν γίνεται κι αλλιώς…
Λίγες ημέρες μετά τη δύσκολη νίκη επί του Εργοτέλη στην Τούμπα, στον ΠΑΟΚ υπάρχει ένα αρκετά δύσκολο ματς, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει μεγάλη ανάγκη το τρίποντο, αλλά το ίδιο ισχύει και για τον Πανθρακικό, τον οποίο αναμένεται να αντιμετωπίσει στις (19:30) στην Κομοτηνή. Πάντως, τα αγωνιστικά προβλήματα, δεν λείπουν. Ίσα-ίσα. Ο Γιώργος Γεωργιάδης είχε μείον δέκα παίκτες στη διάθεση του κόντρα στους Κρητικούς, ενώ τις τελευταίες ημέρες προστέθηκαν και άλλα ονόματα στο απουσιολόγιο του.

Ρατς και Ρικάρντο Κόστα θα λείψουν για 15 μέρες Τα δύο κενά προέκυψαν στην άμυνα και εκεί θα έπρεπε να αποφασίσει ο 41χρονος τεχνικός μεταξύ Τζαβέλλα, Κατσικά, Σπυρόπουλου και Πούγγουρα. Αυτοί είναι οι διαθέσιμοι παίκτες. Ο Γεωργιάδης αποφάσισε να επαναφέρει τον διεθνή αμυντικό, που είχε μπει στον… πάγο από τον Αναστασιάδη, αλλά και τον νεαρό Πούγγουρα. Αφού απομακρύνθηκε ο πρώην προπονητής, ο Γεωργιάδης μίλησε με τον διεθνή παίκτη και από την Τρίτη προπονείται με την ομάδα. Ο Τζαβέλλας σαφώς και υπολογίζεται (είτε στόπερ είτε αριστερά) και τώρα που προέκυψε μεγάλη αγωνιστική ανάγκη, επισπεύσθηκε η επιστροφή του.

Ο Παπαγιαννόπουλος είναι υποψήφιος ως παρτενέρ του Βίτορ στα στόπερ και ο Σκόνδρας αυτός που λογικά θα ξεκινήσει αριστερά. Στο κέντρο είναι ερωτηματικό αν ξεκινήσει και πάλι ο Τζιόλης (λείπει εκ νέου ο Κάτσε) ενώ επιθετικά προστέθηκε η απουσία του Σαλπιγγίδη. Έτοιμοι είναι και οι Αθανασιάδης, Περέιρα, Μακ, Γκολάσα.

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι Ιτάνζ, Σκόνδρας, Παπαγιαννόπουλος, Βίτορ, Κωνσταντινίδης, Νομπόα, Τζιόλης, Γκολάσα, Μακ, Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης.

Βεβαίως, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα γίνει σήμερα το ματς, καθώς στον ΠΑΟΚ είναι έξαλλοι με την εικόνα του αγωνιστικού χώρου που αντίκρισαν χθες κατά την άφιξη τους, ζητώντας να μην διεξαχθεί σήμερα η αναμέτρηση, αλλά και γραπτές εγγυήσεις από Λίγκα και Πανθρακικό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: