Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ... δεν βαρέθηκε!!

Μια μεγάλη αλήθεια έβγαλε ο πρώην του ΠΑΟΚ Νίκος Βεζυρτζής. Εξηγεί στο άρθρο του στον SportDog ο Αποδυτηριάκιας... Αν μη τι άλλο, το πρώτο που διδάσκεται ο «αθλητικός παράγων» είναι η ψυχολογία της εξέδρας. Σου λέω την ουσία.
Αυτό που λέγεται «παράγοντας», ούτε αθλητισμό ενδιαφέρεται να μάθει, ούτε και την τέχνη του διοικείν. Ένα είναι αυτό που τον καίει, πως να τα έχει καλά με τον κόσμο. Με την εξέδρα. Και τι είναι αυτό που θέλει η εξέδρα.
Η μεγάλη αλήθεια του Νίκου Βεζυρτζή είναι ότι «αυτό που βλέπουμε σήμερα στον ΠΑΟΚ είναι έργο χιλιοπαιγμένο». Ακριβώς αυτό είναι. Είτε είναι Μπατατούδης και Ζαγοράκης, είτε Γούμενος και Σαββίδης, ο ΠΑΟΚ δίνει πάντα γλαρόσουπα στον κόσμο του. Γι' αυτό απομακρύνθηκε από την ομάδα ο κόσμος, λέει ο Βεζυρτζής. Γι' αυτό άδειασε η Τούμπα.
Γνωστό από την εποχή του Νώε. Ο κόσμος, κάθε ομάδας ο κόσμος, θέλει νίκες. Αυτός, άλλωστε, είναι ο λόγος που ο άλλος γίνεται οπαδός. Ψάχνει μια χαρά, μια ελπίδα, όχι να μαυρίζει η ψυχή του.
Και αφού τα χώνει στους «συνεργάτες» και τους «συμβούλους» του Ιβάν Σαββίδη ο Βεζυρτζής λέει και το άλλο: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ βαρέθηκε...». Λάθος! Κανένας κόσμος δεν βαριέται. Έτσι και σηκώσει κεφάλι ο ΠΑΟΚ, επιτόπου θα γεμίζει πάλι η Τούμπα.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ομοιότητες του ΠΑΟΚ με τον Σύριζα, γράφει ο apodytiriakias.gr

Χωρίς πλάκα. Στον Σύριζα μοιάζει ο ΠΑΟΚ. Να τολμάμε κάποιες συγκρίσεις που φωτίζουν το ποιοι είμαστε. Και μη μου πει κανένας ότι οι αντιδράσεις των οπαδών στο ποδόσφαιρο είναι διαφορετικές απ' εκείνες των ψηφοφόρων. Των φορολογούμενων. Των πολιτών. Μαλάκας είναι όποιος το λέει.
Για πρωτάθλημα πήγαινε ο ΠΑΟΚ, όχι πρόκριση, ούτε πριν 5 και 10 χρόνια. Αυτή την σαιζόν χωρίς να έχει τον κατάλληλο προπονητή, το επαρκές ρόστερ ποδοσφαιριστών αλλά και μια σοβαρή διοίκηση η εταιρεία, δηλαδή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβαλε πλώρη για τον τίτλο. Και, τελικά, πολύ σύντομα από την πρώτη θέση της βαθμολογίας δείχνοντας τη γύμνια του ο ΠΑΟΚ εκτροχιάστηκε από την κορυφή και έφθασε να αγωνίζεται ενώπιον 1.500 θεατών στην Τούμπα.
Ένα σημαίνει τούτο το γεγονός. Η ιδιοκτησία της ΠΑΕ κατάφερε να μην ασχολείται με τον ΠΑΟΚ ο οπαδικός του κόσμος. Κι όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Κι όλα αυτά δεν είναι έκπληξη! Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ. Αυτός ήταν πάντα. Και πως να μην είναι ίδιος ο ΠΑΟΚ όταν τίποτα δεν άλλαξε. Επί της ουσίας. Στην προχειρότητα και την ατζαμοσύνη που τον χαρακτηρίζει. Αυτή είναι η ουσία.
Ίδιο έργο και με τον Σύριζα. Με το ζόρι ο κόσμος τον έκανε ομάδα πρωταθλητισμού. Από το 5% στο 15 και στο 25 τα εκατό. Πατ κιούτ. Και από το 25 στο 35%. Πατ κιούτ. Και μετά τις εκλογές από το 35 στο 45%. Πατ κιούτ.
Θα το πάρει το πρωτάθλημα ο Σύριζα, εδώ σε θέλω. Αν όχι, τότε σίγουρα ο κόσμος θα γυρίσει την πλάτη στο κόμμα του Τσίπρα. Πρωτάθλημα για τον Σύριζα είναι να πετύχει
αυτά τα οποία υποσχότανε.
Εγώ είμαι παοκτσής σοβαρός. Όπως είμαι και ψηφοφόρος σοβαρός του Σύριζα. Άρα, περιμένω τι ψάρια θα πιάσει, όχι να μου δικαιολογηθεί ότι γαμιέται η Μέρκελ και η πουτάνα
η Ευρώπη. Αυτό το λέω κι εγώ, δεν ψήφισα τον Σύριζα για να το πει κι αυτός.
Το ξέρω πολύ καλά το ποιος είναι ο Σόιμπλε και ο Ντάισελμπλουμ, ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός. Δεν περιμένω να με διαφωτίσουν οι Βαρουφάκηδες και οι Δραγασάκηδες. Σα
σοβαρός, λοιπόν, και απαιτητικός παοκτσής θα κρίνω τους υπεύθυνους της ομάδας μου. Απ' αυτούς εξαρτάται αν θα τους ψηφίζω, αν θα πηγαίνω στο γήπεδο. Χαίρετε.


*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: