Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

«Η ΑΕΚ εκεί που πρέπει»

Η οικογένεια της ΑΕΚ μαζί. «Θα κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά για την ομάδα», δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε εκδήλωση συνδέσμου και ο Μάκης Αγγελόπουλος την ονειρεύεται… Βασίλισσα.

«Η ΑΕΚ εκεί που πρέπει»
Δέσμευση ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, έχοντας αναλάβει να επαναφέρουν την ΑΕΚ στην κορυφή, έδωσαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Μάκης Αγγελόπουλος. Τα αφεντικά της Ένωσης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα σε ετήσια εκδήλωση του συνδέσμου των «κιτρινόμαυρων» στα Πατήσια, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Το «παρών» έδωσε επίσης ο Μιχάλης Κασάπης, αλλά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη σας. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που πρέπει κι ο στόχος όλων είναι να φτιάξουμε το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ποδοσφαιρικής ομάδας και ο Μάκης Αγγελόπουλος:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που με βραβεύει ένα τόσο ενεργό κλαμπ της ΑΕΚ που για 26 χρόνια βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ από την πλευρά μου είναι ότι κάνω και θα κάνω ό, τι μπορώ για να γίνει η ΑΕΚ και πάλι Βασίλισσα της Ευρώπης». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: