Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Μπρομ! (preview)

Μετά τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι στρέφει πλέον όλη της την προσοχή στην Πρέμιερ Λιγκ και το παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ, στο οποίο δεν υπάρχουν σε καμία περίπτωση περιθώρια απώλειας βαθμών.
Όσο το δυνατόν γρηγορότερα θα πρέπει να ξεπεράσουν στην Μάντσεστερ Σίτι τον αποκλεισμό τους από τη Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι «πολίτες» υποδέχονται στο «Έτιχαντ», στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, την Γουέστ Μπρομ, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει στη 2η θέση, την ώρα που η Άρσεναλ βρίσκεται σε απόσταση «αναπνοής», με έναν βαθμό διαφορά.
Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι μετράει τέσσερις ήττες και μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, την ώρα που στο πρωτάθλημα προέρχεται από την ήττα-σοκ κόντρα στη Μπέρνλι (1-0).
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Γουέστ Μπρομ φαίνεται να πετυχαίνει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από τη σωτηρία, απέχοντας οχτώ ολόκληρους βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Το γεγονός ότι οι «baggies» έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε της ματς στην Πρέμιερ Λιγκ, δείχνει ότι η ομάδα έχει ανακάμψει και είναι ικανή να κάνει την «κηδεία» μέσα στο Μάντσεστερ.

Αγωνιστικά νέα:

Μάντσεστερ Σίτι:
Αρκετές αλλαγές συγκριτικά με το μεσοβδόμαδο παιχνίδι κόντρα στη Μπαρτσελόνα αναμένεται να έχει στο ματς με τη Γουέστ Μπρομ η Μάντσεστερ Σίτι.
Ζαμπαλέτα, Κλιστί, Τζέκο, Λάμπαρντ και Μπονί θέτουν υποψηφιότητα για μία θέση στο βασικό σχήμα.
Γουέστ Μπρομ:
Εκτός για τον επόμενο μήνα θα είναι ο Μπεν Φόστερ λόγω ενός προβλήματος στο χόνδρο, με τον Μποάζ Μάιχιλ να παίρνει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια.
Τιμωρημένος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ο Κρις Μπραντ, σε αντίθεση με τον Κλαούντιο Γιάκομπ ο οποίος εξέτισε την ποινή του και είναι διαθέσιμος.
Παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο ΜακΜάναμαν.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ – Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κλισί – Νασρί, Τουρέ, Φερναντίνιο, Σίλβα, Μπονί, Αγουέρο
Γουέστ Μπρομ: Μάιχιλ – Ντόουσον, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Λέσκοτ – Γκάρντνερ, Μόρισον, Φλέτσερ, Σεσενιό – Μπεραχίνο, Ιντέγε  
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: