Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Τότεναμ - Λέστερ! (preview)

Η Τότεναμ υποδέχεται στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» την ουραγό Λέστερ, με στόχο να… ξεχάσει την «σφαλιάρα»  από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να παραμείνει ζωντανή στη μάχη για την Ευρώπη.
Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο δεν κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα στο «Ολντ Τράφορντ» την περασμένη αγωνιστική, με το 3-0 υπέρ της Γιουνάιτεντ να την αφήνει στους 50 βαθμούς και στην 7η θέση του πίνακα, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία της Σαουθάμπτον. Το σημερινό ματς μοιάζει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες και άπαντες στο στρατόπεδο των γηπεδούχων δεν σκέφτονται τίποτα άλλο πέραν της κατάκτησης των τριών βαθμών.
Η Λέστερ έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με τη Χαλ την περασμένη εβδομάδα και πλέον τα δεδομένα για τη σωτηρία έχουν αρχίσει να μοιάζουν μη… αναστρέψιμα. Με μόλις δύο βαθμούς στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, οι «αλεπούδες» έχουν μείνει στην τελευταία θέση και σε απόσταση πλέον από τις θέσεις που εξασφαλίζουν την παραμονή βρίσκεται στους επτά πόντους, ενώ χρωστάνε το ματς με την Τσέλσι.
Εκτός με ένα πρόβλημα στο γόνατο έμεινε για την Τότεναμ ο Σολδάδο. Αγώνα δρόμου για να προλάβει δίνει ο Μέισον, την ώρα που η ψυχολογία του Χάρι Κέιν βρίσκεται στα ύψη μετά την πρώτη του κλήση στην εθνική ομάδα της Αγγλίας.
Ούτε ο Νάιτζελ Πίρσον αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα καθώς στα… πιτς βρίσκεται μόνο ο μακροχρόνια τραυματίας, Χάμοντ.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Τότεναμ: Γιορίς, Γουόκερ, Ντάιερ, Βερτόνχεν, Ρόουζ, Μέισον, Μπεταλέμπ, Έρικσεν, Τάουνσεντ, Τσαντλί, Κέι
Λέστερ: Σβάτσερ, Σίμπσον, Άπσον, Χουτ, Μόργκαν, Κοντσέσκι, Καμπιάσο, Τζέιμς, Μάχρεζ, Σλουπ, Κράμαριτς
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: