Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Παππάς: «Φοβερό να φωνάζουν το όνομά σου…»

«Μαγεμένος» που άκουσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να φωνάζει το όνομά του, μετά τους... παπάδες του κόντρα στη Ρεάλ δήλωσε ο Νίκος Παππάς. «Είχαμε αδικήσει τους εαυτούς μας στα προηγούμενα ματς» είπε.

Παππάς: «Φοβερό να φωνάζουν το όνομά σου…»
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού τον αποθέωσε, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του και ο ίδιος ο Νίκος Παππάς λίγη ώρα μετά τα «μαγικά» του κόντρα στη Ρεάλ -όπου οδήγησε την ομάδα του στη νίκη-, έδειξε κολακευμένος απ' το συναίσθημα που του χάρισαν οι πράσινοι οπαδοί!

«Η νίκη ήρθε επειδή η άμυνά μας ήταν εξαιρετική. Θέλαμε να αρχίσουμε τον αγώνα όσο καλύτερα μπορούσαμε και να μην επιτρέψουμε στη Ρεάλ να βρει ρυθμό. Ο Νέλσον έκανε καταπληκτικό παιχνίδι, αλλά νομίζω πως όλα τα παιδιά έδωσαν τα πάντα για μια σημαντική νίκη. Τίποτα δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει, καθώς υπάρχουν ακόμα τρία παιχνίδια για να παίξουμε. Δυστυχώς κάναμε πολλά λάθη στα προηγούμενά μας παιχνίδια και τα χάσαμε. Ήμασταν άδικοι με τους εαυτούς μας και σήμερα είχαμε το μεγάλο κίνητρο για να… επιστρέψουμε. Νιώθω καλά και έπαιξα και καλά. Είναι φοβερό να ακούς τον κόσμο να φωνάζει το όνομά σου. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού γνωρίζουν πολύ καλά το μπάσκετ και καταλαβαίνουν πότε γίνεται καλό παιχνίδι», τα λόγια του Έλληνα γκαρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: