Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Ξεκινάει συζητήσεις για Λούκα!!

Στοχεύοντας στο να κλείσει έναν παίκτη βρίσκεται στη Βραζιλία ο Μιλοβάνοβιτς. Πρώτος στόχος της ΑΕΚ ο Λούκα, που ήταν εξαιρετικός στο τελευταίο του ματς, αλλά επικρατεί μπέρδεμα με τα δικαιώματα του.

Ξεκινάει συζητήσεις για Λούκα
Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είναι ήδη στη Βραζιλία, την οποία βρίσκεται για δεύτερη φορά για μεταγραφικά ζητήματα στο τελευταίο εξάμηνο. Δεν έχει σκοπό απλά να «τσεκάρει» παίκτες και να γεμίσει με σημειώσεις το μπλοκάκι του. Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα από τη Λατινική Αμερική, έχοντας κλείσει έναν παίκτη.

Ο μεσοεπιθετικός της Κρισιούμα, Λούκα, ο οποίος ήταν πολύ καλός προχθές, αποτελεί την πρώτη επιλογή και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα ξεκινήσει άμεσα διαπραγματεύσεις.

Πάντως, η περίπτωση του δεν είναι απλή, καθώς υπάρχουν μεγάλα αγκάθια, προσπαθώντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τα δικαιώματα του 25χρονου παίκτη και στη συνέχεια θα μιλήσει και με τον ίδιο.

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές στη λίστα του και για αυτό αναμένεται να παραμείνει στη Λατινική Αμερική περίπου δέκα ημέρες. Θα τους τσεκάρει και θα αρχειοθετήσει τη λίστα του, ενώ έχει εικόνα για αυτούς από το πρώτο του ταξίδι.

Ο Ντάρκο Ζόριτς, ο οποίος υπέστη θλάση στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών, δεν υπολογίζεται για το ματς με την Καλλιθέα (29/3) και «τρέχει» για να προλάβει αυτό με τον Άλιμο στις 5 Απριλίου. Υπενθυμίζεται, ότι αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχει υποχρεώσεις η Ένωση, διότι βάσει προγράμματος θα έπαιζε με τον Πανηλειακό, που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα της Football League. Οπότε, θα πάρει ξεκούραστα τρεις βαθμούς η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: