Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

League Two – 38η αγωνιστική! (preview)

Η Μπέρτον Άλμπιον συνεχίσει να... προελαύνει στο πρωτάθλημα της League Two και για να διατηρήσει την διαφορά των πέντε βαθμών από τις Σριούσμπερι και Γουίκομ, είναι ειλημμένη η νίκη επί της Τρανμίρ εκτός έδρας.
 Την Τρανμίρ μακριά από το «σπίτι» της καλείται να νικήσει η Μπέρτον Άλμπιον για να διατηρήσει την διαφορά τουλάχιστον πέντε βαθμών που έχει από τους διώκτες της.
Οι Σριούσμπερι και Γουίκομ που ακολουθούν, έχουν αμφότερες από 68 βαθμούς και τα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε Όξφορντ και Λούτον θεωρούνται επιβεβλημένα για να παραμείνουν στις θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο.
Άλλωστε η Μπέρι που βρίσκεται στην 4η θέση έχει μόλις τέσσερις βαθμούς διαφορά από τις προαναφερθείσες, ενώ σε περίπτωση που στραβοπατήσουν και αυτή με τη σειρά της κερδίσει την Νορθάμπτον, θα πλησιάσει στον έναν βαθμό.
Την Κέμπριτζ αντιμετωπίζει η 5η Σάουθεντ (62 β.), η Λούτον που βρίσκεται από κάτω της με 58 β. Υποδέχεται την Τρίτη τη Γουίκομ, ενώ η Στίβενεϊτζ κοντράρεται με τη Ντάγκεναμ.
Όλα τα παιχνίδια της 38ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν σήμερα (21/3) στις 17:00. Μοναδική εξαίρεση, το ματς Λούτον – Γουίκομ που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στις 21:45.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 38ης αγωνιστικής:

Τρανμίρ – Μπέρτον Αλμπιον
Ακρινγκτον Στάνλεϊ – Γιορκ
Πλίμουθ – Νιούπορτ Κάουντι
Μπέρι – Νορθάμπτον
Καρλάιλ – Μόρκαμ
Τσέλτεναμ – Εξετερ
Στίβενεϊτζ – Ντάγκεναμ
Χάρτλεπουλ – Μάνσφιλντ
Γουίμπλεντον – Πόρτσμουθ
Σάουθεντ – Κέμπριτζ
Σριούσμπερι – Όξφορντ Γιουνάιτεντ
Λούτον – Γουίκομ (21:45)
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: