Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Το τελευταίο χειροκρότημα!! (video)


Συγκινητικές στιγμές στο «Γεντί Κουλέ» με τον Νίκο Αναστόπουλο και τους παίκτες του ΟΦΗ να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο απλώς για να δεχθούν το χειροκρότημα των οπαδών και να το ανταποδώσουν.

Το τελευταίο χειροκρότημα! (video)

Έχοντας πάρει την απόφαση για την αποχώρηση του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα, την οποία και έκανε γνωστή νωρίτερα ο Νίκος Μαχλάς σε συνέντευξη Τύπου το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναβάλλονταν.

Οι παίκτες της ομάδας όμως φορώντας τη φανέλα της βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους Νίκο Αναστόπουλο και τον Νίκο Μαχλά για να αποχαιρετήσουν τους οπαδούς της ομάδας για την στήριξή τους. Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μάλιστα δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο ηρακλειώτικο γήπεδο και έφυγε συντετριμμένος απ' το γήπεδο.

Οπαδοί του ΟΦΗ χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την προσπάθειά τους, τους τελευταίους μήνες με όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισαν.

Δείτε τα πλάνα που μετέδωσε η Nova:



Οι ποδοσφαιριστές και ο Νίκος Αναστόπουλος –εμφανώς συγκινημένοι- ανταπέδωσαν το χειροκρότημα προς τους οπαδούς και τη στήριξή τους σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

«Δεν έχει σημασία να συνεχίσουμε... Μία μεγάλη ομάδα, δυστυχώς, τελειώνει με αυτόν τον τρόπο. Δεν υπάρχει λόγος να αποδώσουμε ευθύνες. Μπράβο στον κόσμο, μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια», τόνισε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης υπό τον ήχο των συνθημάτων που τραγουδούσαν οι οπαδοί της ομάδας από τις κερκίδες.

Μετά από δύο θητείας με συνολική διάρκεια 5,5 χρόνων στον ΟΦΗ ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς είπε το οριστικό αντίο, όχι μόνο στον σύλλογο, αλλά συνολικά στο ποδόσφαιρο, αφού δεν θα συνεχίζει να αγωνίζεται.

«Δεν φανταζόμουν ότι θα τερμάτιζα την καριέρα μου με αυτόν τον τρόπο», σχολίασε ο 36χρονος μέσος και συνέχισε: «Ήταν μια κοροϊδία από κάθε μεριά. Δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Έπρεπε να γίνει όσο δυσάρεστο κι αν ήταν. Ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα περισσότερο. Ο κόσμος με περιέβαλλε με εμπιστοσύνη και αγάπη». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: