Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Ξεκαθαρίζει με την Μακάμπι για Κρόιφ!!

Ημέρα κρίσης η σημερινή σε ότι αφορά το ενδεχόμενο της ανανέωσης του συμβολαίου του Ζόρντι Κρόιφ με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας θα έχει το πιο σημαντικό ραντεβού με τον πρόεδρο του συλλόγου, τον Καναδό Μιτς Γκόλντχαρ. Ανεξάρτητα του αν τελικά δεν προχωρήσει η συμφωνία του με την Μακάμπι, από χθες το βράδυ και μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Σαββίδη, είναι ξεκάθαρο ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δε θέλει να συντηρείται στο προσκήνιο το όνομα του Ολλανδού. Που έτσι κι αλλιώς είχε τις ενστάσεις και τους ενδοιασμούς του σε ότι αφορά την εμπλοκή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο ως τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ. Πολύ απλά διότι ο Κρόιφ γνωρίζει τα πάντα σε ότι αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γνωρίζει ότι υπάρχει ένα «κατεστημένο» που για να σπάσει δεν αρκούν ούτε παίκτες αξίας, ούτε υψηλό μπάτζετ. Ο Ολλανδός ξέρει ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια μια ομάδα που είναι ισχυρή όχι μόνο εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου. Θέλει δηλαδή να δουλέψει σε ένα υγιές περιβάλλον και να γνωρίζει ότι η δουλειά του δε θα πάει «στράφι» επειδή κάποια άλλη ομάδα ελέγχει τα πάντα στο ποδόσφαιρο. Και ήταν δύσκολο να πειστεί ότι κανείς διαιτητής, καμιά Πειθαρχική Επιτροπή δεν θα μπορεί να του ακυρώσει τη δουλειά που θα ήθελε να κάνει στον ΠΑΟΚ αναλαμβάνοντας το πόστο του τεχνικού διευθυντή. 
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: