Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Ιβάνοβιτς: «Γι’ αυτό πήραμε τον Νέλσον»


Και πώς να μην είναι ικανοποιημένος απ’ την εικόνα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρεάλ; Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του και αποθέωσε τον Νέλσον που ‘χε ακούσει… πολλά τελευταία.

Ιβάνοβιτς: «Γι’ αυτό πήραμε τον Νέλσον»
Το… καπέλο στον ΝτεΜάρκους Νέλσον για την εμφάνισή του κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (σε μια περίοδο που είχε δεχθεί έντονη κριτική) έβγαλε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς που ανέλυσε το εκπληκτικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού και το πώς «κατατροπώθηκε» η βασίλισσα.

«Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς. Πριν από αυτό το ματς η Ρεάλ ήταν η ομάδα που μου είχε δώσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Σήμερα κατορθώσαμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε. Δεν έτρεξε η Ρεάλ γιατί δεν την αφήσαμε. Παίξαμε καλή άμυνα και ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Από την στιγμή που κοντρολάραμε τα ριμπάουντ μπορέσαμε να τρέξουμε, είχαμε εμπνευσμένες στιγμές από παίκτες και μεγάλη υπομονή. Εξαιρετικό περιβάλλον και ο κόσμος στις εξέδρες».

Για την εμφάνιση του Νέλσον: «Αυτός είναι ο ΝτεΜάρκους που θέλαμε και γι’ αυτό τον αποκτήσαμε. Είναι αλήθεια ότι ο τραυματισμός που είχε τον άφησε πίσω. Αν κι έπαιξε καλά σήμερα, δεν έχει δώσει ακόμα το 100% από αυτά που μπορεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: