Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Την… δάγκωσαν (και) οι «λύκοι»

Η Γουλβς επικράτησε 2-0 της Ντέρμπι στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 39ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ, με την ομάδα του Στιβ ΜακΛάρεν να μένει για έκτο παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες και τους «λύκους» να την πλησιάζουν στο -2 και να αυξάνουν τις πιθανότητές τους για είσοδο στα πλέι οφ.
Ο αγώνας στο «Μολινό» είχε… φουλ θέαμα, πολύ καλό ρυθμό, ένα αυτογκόλ και τρία δοκάρια!
Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, αλλά τη Ντέρμπι έφτασε κοντά στο γκολ, με την προσπάθεια του Ινς να σταματά στο δοκάρι.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Γουλβς πήρε το προβάδισμα με τον Ντικό (49’).
Η ομάδα του ΜακΛάρεν θα μπορούσε να ισοφαρίσει άμεσα, καθώς ο Μπράισον σημάδεψε και πάλι το δοκάρι στο 55’, ενώ δύο λεπτά μετά ήταν η σειρά των «λύκων» να δουν προσπάθειά τους να έχει την ίδια κατάληξη, με τον Αφόμπε.
Το αυτογκολ του τερματφύλακα των φιλοξενούμενων, Γκραντ στο 68’, ήταν τελικά αυτό που διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και έφερε τη Γουλβς στους 65 βαθμούς και στη «συγκατοίκηση» με την Μπρέντφορντ στην 6η θέση, την τελευταία που οδηγεί στα πέι οφ ανόδου)
Από την πλευρά της η Ντέρμπι δείχνει να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι το τελευταίο διάστημα, καθώς έμεινε χωρίς νίκη για έκτο σερί ματς και με 67 βαθμούς είναι 5η, υστερώντας στην ισοβαθμία της Νόριτς.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: