Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Σαββίδης: «Γεωργιάδη γιατί το αξίζει»

Την πλήρη στήριξή του στον Γιώργο Γεωργιάδη εξέφρασε δημόσια ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ τόνισε την εμπιστοσύνη του στον Έλληνα τεχνικό γιατί, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το αξίζει.

Σαββίδης: «Γεωργιάδη γιατί το αξίζει»
Με κολακευτικά λόγια για τον Γιώργο Γεωργιάδη μίλησε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε βέβαιος για την επιλογή του στη διαδοχή του Άγγελου Αναστασιάδη και τόνισε ότι στηρίζει πλήρως τον Έλληνα τεχνικό.

Άλλωστε το αξίζει, όπως τόνισε, για την αφοσίωση, την πίστη και την προθυμία του ν’ αναλαμβάνει πάντα στα δύσκολα.

Πέρα απ’ αυτό πάντως, ο Σαββίδης δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί και για το θέμα Κρόιφ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχουν επαφές και ούτε θα γίνουν στο μέλλον.


Αναλυτικά η δήλωση Σαββίδη

«Σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για την ομάδα, αναθέσαμε στον Γιώργο Γεωργιάδη το δύσκολο φορτίο της επίτευξης των στόχων μας. Ο ίδιος υπήρξε εξαρχής ένας από τους στενότερους συνεργάτες μου και του έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη για τις γνώσεις και την εντιμότητά του.

Θα έχει την πλήρη υποστήριξη από εμένα και τους συνεργάτες μου στον ΠΑΟΚ γιατί το αξίζει, για την αφοσίωση και την πίστη του στον ΠΑΟΚ και για το ότι δεν αρνήθηκε ποτέ να αναλάβει στα δύσκολα. Είναι δε βέβαιο ότι ο ίδιος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον της ομάδας, το οποίο σχεδιάζεται ήδη.

Σ’ αυτό το πλάνο δεν έχουμε συμπεριλάβει το όνομα του Ζόρντι Κρόιφ, όπως κακώς αναπαράγεται, όσο κι αν σεβόμαστε το όνομα και τις ικανότητές του. Δεν προσεγγίζουμε ποτέ ανθρώπους που ανήκουν σε άλλους συλλόγους, δεν έχουμε μιλήσει και δεν θα μιλήσουμε στο μέλλον.

Τέλος, είμαι βέβαιος ότι ο Γιώργος και οι ποδοσφαιριστές του έχουν τις ικανότητες να μας ξανακάνουν περήφανους»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: